tisdag, seg dag asso .

Hm, imorse ställde jag klockan på halv 7, för jag o Carro skulle egentligen gå till skolan, men så vart dt dock inte. :) för jag somna om, och gick typ 10 i 9 , skulle möta Carro 5 över 9, hahaha jag hade panik imorse! men jag fick iaf på mig smink, och ordning på håret, kläderna däremot fick bli slöa, mjukisar, linne och tjocktröja, dt funka iaf :) , iaf kom till skolan 09.35, alltså 35 min försent. men men, sånt händer ibland.. vi hade matte från början, och runt 10 över 10 skulle vi ha svenska, men den gick inte jag o Carro på, ingen av oss orka! ist limma jag ihop ett papper, som dt vart ett hål i , och så skrev jag " skänk pengar till mig, jag är hemlös :( " hahaha, fick fan 4 kr, :)och en cigg ^^ snälla klasspolare man har ;) och efter dt kom Wiking till skolan, så va med han o Carro ett tag, och runt 20 över 1, drog jag hem, fick så jävla ont i magen, så kunde inte jobba iaf. Min lärare sa att jag skulle ringa läkare, men dt gjorde jag dock inte. Tror ändå jag vet vrf jag har ont i magen >.< iaf,slappa hemma as hell, och runt 5 drog jag o mamma te jakan, och fixa mat, kläder o smink :D hähä, och jag kanske ska få en ny mobil :) yey! :D dt behöver jag ju verkligen (?) eller inte, men mamma tyckte den mobilen passa mig mera, ist för min Satio , så den ska bror min få, visst är jag snäll ? :) aja, har iaf ätit god mat, och ska soova jävligt tidigt ikväll! ska ehm ha nationella i eng imorgon, fett drygt. men jag kmr nog få G, är ju ändå rätt duktig, om jag bara har viljan att jobba och visa dt. Aja, ska gå in på face en snabbis nu, sen stänga av datan och läsa min engelska bok, sen sova. Skönt! pusshej !

hm, 2 dagar på samma inlägg? x'D

Jag sov hos Pernilla i lördags, så igår vakna vi kl 7 på morgonen, asso haha, på en söndag! usch.. aja, dt va mysigt iaf. Vi läste ngn rolig bok från typ kl 7 te halv 9, efter dt käka vi frukost runt 9 till halv 10.. och efter dt börja vi spela yatzy, fett kul ju! men Pernilla vann alla gånger -.- fail! haha, men iaf.. sen börja vi sminka oss o grejer, o vi skulle egentligen träffa Kalle, men han svara aldrig, så runt 3 drog vi ut och träffa Froddy, HAHA, fett cp , i know, men ville verkligen göra ngt! aja, vi va med han ett tag, och jag fuckade ur som vanligt,vart helt jävla störd, och börja bete mig som jag gör när jag har tråkigt, är hyper eller ngt annat. Jag började hoppa runt som en fågel, och hade idrottspass, HAHA fett kul ju! Froddy tyckte att jag va störd dock, men skitsamma, han har ingen humor! dt har fan ingen kille asso (a) förutom deras jävla " sex " humor, som är så jävla torr.. iaf, runt 5 drog jag hem , och när jag kom hem höll mamma o min bror på och göra om mitt rum, panik! men iaf, dom såga av min säng :O sjuka muppar, men men. :) aja, sen på kvällen drog vi ner te centrum och köpte mat, och sånt. Och sen kollade jag Wallander med mamma på tv, mysigt! och runt 23.00 gick jag o la mig, fett trött asso! haha :) däcka runt typ 00.00! Imorse vakna jag dock först kl 7, sen somna om tills 20 över 8, va så jävla trött. så drog till skolan helt utan smink, men skitsamma.. solen lös ju, så lite färg måste man ju få :) aja, sen va jag i skolan hela dagen typ :O.. mysigt. Snackade med Makko fett mkt idag, han är trevlig han. Saknar tiden jag va med hnm faktiskt. Han sa en jävla massa om en viss person, så nu vet man ju sanningen. Skönt.. men mår dock ändå dåligt över dt. :O aja, iaf... va ute på hantverk också och hjälpte till Killarna dära med massa roligt, haha :D sen fick vi sluta, och drog jag hem, sen nu sitter jag här framför datan, och är fett seg. Kalle ville att jag skulle te barkarby, för han vill ha cigg, men nej tack! han får skaffa egna tkr jag :) så ska bara vara hemma idag, ska duscha ikväll också. Skriver kanske mer sen, om jag har ork. Puss.

skojig lördag!

dagen börja med att jag vakna , o somna om xd runt 1 ringde Malin o väckte mig, så då gick jag upp! efter dt drog jag mamma o köpte donken te oss :] och runt halv 5 drog jag iväg te hässelby o träffa Kalle o Pernilla , som jag va med hela kvällen .. för Kalle skulle dra runt 22 te sin kusin .. och nu sitter jag hos Pernilla och ska sova här! men jonas ville att jag skulle dit.. och jag vene om jag ska dra.. för Pernilla snackar i mobil med Nicke -.- skit kul jag har.. aja, ska dra nu, orkar inte blogga mer! pusshej, skriver mer imorgon!

vilken jävla kväll!

haha, min kväll har varit både underbar men ändå rätt fuckad! började med att jag , Carro o John drog till hässelby och träffa Pernilla, där vi gick en jävla bit för hon skulle köpa pengar till sin mobil!, haha men dt va ändå jävligt skönt och bara vara ute! efter dt drog vi till en park, där vi gungade , och jag blev fett flummig! love it ;) och sen efter dt drog vi hem till Pernilla, och satt i hennes utehus, det va fett mysigt asso! varmt (a) iaf, efter ett tag började en kille som inte ens bör nämnas vid namn och smsa Pernilla, och påstod att han skulle komma hem till henne med 20 pers, helt jävla fuckad i huvudet, men jag är så duktig så fick hnm och inte komma! haha, yes i'm the best :D vi slapp iaf den pojken, och dt va ju tur.. :) iaf, sen när jag, Carro o John drog till bussen, så va den grymt försenad, usch hata, frös nästan ihjäl asso! men vi fick oss ett gott skratt iaf, för helt plötsligt kom det en kille i våran ålder på en cykel, och han va låångt ifrån nykter, och han vingla as hell! HAHAHA xD såg lite roligt ut! iaf, han cyklade förbi oss, och sen kom han tillbaka, o bah " shooo " och börja snacka me oss, sen skulle han tydligen cykla upp på bakhjulen med sin cykel, vilket kanske inte är så smart när man är asfull.. iaf, han slog sig inte.. sen kom våran buss, och vi hoppa på den. Och vi såg hnm bakom, o han va fett nära på o cykla in i en lyckstople, HAHA.. rolig kille dt dära. :) Iaf.. sen kom vi till barkarby, där jag får världens feting chock! träffade Jocke, aspackad , Christoffer va också lite borta asso, Martin va typ nykter, :O men iaf.. dt sjuka va att dom va med Linda.. en av mina vänner som jag har känt typ nästan halva mitt liv :O jag bah " WTF VAFAN GÖR DU HÄR?!" o hon bah " ska sova hos Jocke" asso den dära tjejen känner inte ens jocke o dom.. undra vafan hon håller på med? hon är bara 13 år! aja, hon får ju göra som hon vill . Hoppas hon får en trevlig ikväll .. aja, nu ska jag snart tvätta boort allt mitt smink, gå ut och ta sista ciggen, sen hoppa i säng tror jag! men är inte ett dugg trött, men jag behöver nog sova, efter händelsefull dag. Puss!

hässelby ikväll ;D

nu har jag äntligen fixat mig! haha, tog några timmar .. ;o men jag har haft fullt upp asso, runt 3 kom pappa o bror o sa " vi ska åka o handla" så va tvungen o följa med, vi drog till viksjö.. och köpte mat och massa annat! som vanligt -.- och min pappa är ju så snäll, kom bärandes på 4 jävla 2 liters cola o min pappa bah " tom försvann.. " och sen efter " aha, behöver du hjälpa o bära?" jag tappa nästan alla, så dt va tur ju att han fråga.. -.- men men, jag tiggde en cigg av min bror också, men han bah " du har ju sluta röka" o höll på sådära, men jag försöker verkligen, :O men men, nu ska jag snart dra ut så fort Carro har käka middag, sen blire la hässelby och Träffa Pernilla! tur att vi ska vara inne, för jag har " sommar o sol" kläder på mig, och dt är rätt kallt ute, men men what can i say , kläder efter väder är inte min grej asso (a) men aja, nu ska jag tagga vidare, jag har ju ett liv asso.. pusshej! skriver mer ikväll, eller imrn! :D

fredag fredag fredag! :)

Hm, dagen började med att jag vaknade kl 8 ;o , men ställde alarmet på kl 7, men iaf.. jag va fett seg imorse, så kom till skolan kl 9.35, fast jag egentligen börja 9, men whatever, vi fick sluta 11.15 typ för dt knappt några elever där .. men iaf, sen efter dt drog jag med Wiking, Carro o John till jakan centrum, där vi chilla runt, och sen bjöd John på mat på burger king, han ska få tillbaka cash iofs, så bjöd o bjöd vettefan x'D sen vid 1 drog jag, Carro o John hem, för Wiking skulle te sin polare i trekanten x'D porrigt ställe.. iaf, jag kom hem runt kvar över 1 , och nu har jag duschat, torkat håret, och är fett seg! Och nu vet jag inte vad jag ska göra, måste kanske klä på mig.. sitter i underkläder liksom! extremt hett, eller inte :) iaf, jag skriver senare, om jag ska inte ut eller ngt ikväll! puss! :D

nu ska jag plugga sen blire sova ^^

hm , nu har jag äntligen duschat! men jag kollade på sveriges värsta bilförare med mamma först, haha dt är roligt pogram asso! stackars folk , dom borde inte ha körkort någon av dom! men men, iaf.. min mamma är snäll :O hon ska ge mig 200 för varje G jag får på engelska nationella ! ;o dt är ju bra, haha dags o plugga sönder då.. behöver ju pengarna! men jag ska dock sluta röka också, dt är hennes enda villkor. men jag försöker och dt går toppen, tkr jag iaf! Juste, jag läste fett roliga sms idag, från mobilen jag fick av mamma .. vuxna nu förtiden är fan komiska! och jag som trodde att bara ungdomar playade, guess what? jag hade fan fel! haha , aja nu måste jag börja plugga på min svenska.. så den blir klar ngn gång! wish me good luck haha :D pusshej! och godnatt :)

plugg dag? nej inte direkt.. ^^

Imorse drog jag till tandläkaren kl 09.15, haha dt gick faktiskt rätt bra, somnade typ i tandläkarstolen för jag va så jävla trött.. men iaf, sen kom jag hem, och jag hade bestämt mig för att plugga svenska o matte, men dt gick fan inte bra.. jag har legat i sängen hela dagen :O herregud, jag måste verkligen skärpa mig! jag orkade inte gå till skolan heller, vilket gjorde pappa fett sur, men jag bryr mig faktiskt inte .. men dt kmr ju flera dagar, och jag måste börja sköta mig! Iaf, jag är lite stolt över mig själv. Mitt projekt att sluta röka börjar funka fett bra, röker typ max 3-4 cigg varje dag, och dt är en bra sak . Jag har trappa ner på ciggen och dt är skönt. För livet är mer än bara cigg , och dessutom kostar dt en jävla massa pengar. Men jag ska få 200 av mamma för jag va duktig på engelskan igår, wooho.. då har jag krök på valborg iaf! haha :D juste, fick en ny mobil idag igen av mamma när hon kom hem från jobbet, en nokia dock, men den är rätt najs iaf. Står massa roliga sms i den som jag ska la läsa snart!haha ^^ men nu ska jag kolla klart på tv, och sen faktiskt göra lite svenska, ligger efter as hell! och efter dt ska jag duscha, och sen sova tror jag om jag inte ska läsa min engelska bok ist! den är faktiskt rätt bra , men jag förstår liksom inte alla ord men jag förstår nästan allt.. men många ord är svåra! men aja, pusshejs, skriver mer imrn! när jag har mer tid också! :)

förlorad vänskap svider ..

hm jag vet inte vart jag ska börja men du ska veta att jag verkligen älskar dig. Vi har gått igenom mkt tillsammans, och båda har gjort många fel och misstag.. men jag har aldrig menat och sårat dig med flit och du får inte tro dt heller. Och om du nu ska flytta iväg som du påstår , hur ska jag klara mig? Utan min ängel, den delen som har hållt mig i liv igenom dom jobbiga åren . Jag behöver nog inte skriva ut allting, för du vet så jävla mkt väl om vad jag pratar om . Du fanns vid min sida när jag behövde dig som mest, och jag har svikit, varit en as dålig vän, men jag försöker fortf. finnas här och ge dig stöd. men dt är inte alltid lätt. :/ och jag är ledsen för dt .. men jag hoppas du förstår att du betyder galet mkt för mig. Våran vänskap kmr aldrig bli som den va förut, men jag får väl hoppas att jag fortf. har kvar dig.. för om dt är ngt jag verkligen saknar är det dagarna med dig! jag älskar dig, och kmr alltid göra! <3

what a day.. :)

hm , :o dagen börja med NP i engelska.. skit kul, not! men iaf, jag tyckte att dt gick okej för mig iaf, hoppas jag får G haha x'D eller a mer, men dt tror jag inte ^^ skulle ha en konversation / disskution med Linus på engelska, usch asso .. men men, dt funka iaf! sen efter dt fick jag göra ngt övningspapper som jag faktiskt fick g på , men dt är ju inte riktiga provet, så jag hoppas att jag klarar dt x'D efter dt va jag egentligen klar med allt men min lärare bad mig skriva en uppsatas på engelska om mitt drömjobb, stavningen o lite sånt va ju sådära, men jag blir bättre o bättre .. sen efter dt fick vi rast, och kl 13.00 gick vi o kolla på Sär skolan när dom hade uppvisning av sin teater, HAHAHAHAHAHHAHAHA! asso skääämt! stackars barn dom skämde fan ut sig, lekte indianer och grejer, hahaha.. men endå, lite humor hade dom! men jag tror nog många skratta åt dom ist för med dom .. förutom lärarna iofs.. men dom är ju lärare så man ska ju inte förvänta sig ngt! aja, efter dt drog jag hem och typ käka mat :O usch .. och efter dt gick jag in på datan men jag trötta o lyssna på musik ist. men jag höll på somna så började läsa en jävla engelska bok ist, HAHA äkta pluggis såhära -.- men men, den verkar rätt okej, men vissa ord är helt fuck'd up .. så förstår inte riktigt vad den handlar om, men dt löser sig :) mamma får hjälpa (a) btw! när pappa kom hem berätta jag om skolan o sånt, o han va fett stolt över mig (a) AWWWH! :D mamma med! men nu ska jag fan läsa min engelska bok lite till .. palla slösa hela livet på en blogg! haha :) pusshej! :D

MIN UNDERBARA HELG! o vardag :)

haha fyfan vilken helg jag har haft asso .. i fredags va jag bara hemma för att jag skulle ta lugnt. Mådde illa som fan, och spydde o grejs. för att jag inte hade ätit på över 48 timmar typ . men men, så kan dt bli ibland när man har ett upptaget liv o mkt o göra ;) .. aja, lördag drog jag ut med Carro , vi drog först till jakan o fixa vodka, o vi fixade åt Jonas o hans polare med . Sen efter dt, drog jag o Carro vidare till hässelby där vi träffa Pernilla, o vi kröka vid skälby dagiset. Haha, väldigt roligt.. :P sen kom Javis dit, så när jag gick möte hnm vid bussen ringde Pernilla o Carro Wiking :) stackars han (a) för dom va tekniskt sätt redan påverkade efter typ 2 glas ;o aja, dt va najs iaf, sen när pernilla drog hem, drog jag, John, Carro o Javis till jocke o Micke, o träffade dom o Christoffer, HAHA! vilken kväll.. den slutade med som vanligt att jag fick psyk flipp .. ;o jag drack ungefär själv en halv liter vodka, så inte konstigt.. :P aja.. efter en händelsefull kväll så drog vi hem , o jag gick med carro hem liksom ;o
för jag råkade kasta vodka i hennes ansikte, jag vart så jävla lack :O och sen fuckade jag upp mitt finger också "/
men men, söndagen började jävligt segt. jag va bakis as hell från början, sen tog jag dusch, o då piggna jag till. Och efter ett tag drog jag o Carro till Micke o jocke, där vi va ifrån kl 4 tills halv 8, då drog jag x'D jag orkade inte vara kvar där så träffade Kalle o Jonas ist. :) dt va jävligt chill asso (a) hade ju med mig en liter vodka hem till hnm, så vi börja dricka, och eftersom jag inte hade ätit ngt på jävligt länge, vart jag helt jävla borta :O så när jag skulle gå från jonas o möta carro vid barkarby station, lyckades jag gå in i en lyckstople, och massa skit. :o..
jag förstår fan inte hur jag fick på mina skor i söndags, men men.. vissa saker som sker på fyllan, kanske ska stanna där också (a) iaf, sen när jag o carro drog hem fick hon följa med mig, för annars hade jag inte hittat hem asso!.. och dt började fan inte bra när jag kom hem, jag ramla omkull på golvet på en gång .. o jag som trodde att mamma o pappa inte visste ngt! haha, men men , klart dom märkte -.- men dom sa inget. :)
aja, efter några minuter drog carro hem, o hon bah " issa du är ju helt jävla loost" haha. ja jag va ju dt. :) och dt är kul ibland.. :P haha, iaf .. sen igår :O hade jag kvar vodka sen i söndags. så jag drack dt på morgonen innan jag gick till skolan, HAHA.. jag kom dit lagom halft lullig, och fatta typ ingenting, jag försökte jobba matte, och dt gick åt helvete. :) iaf, när jag va i skolan så putta carro mig, så jag ramla o slog upp mitt knä, har fett ont nu! :(
aja, runt 11 drog jag, Carro o wiking till jakan centrum, där vi fortsatte dricka, som vanligt vart jag ju typ as full ;o jag ramla baklänges från en gunga, haha .. illa.. iaf sen skulle wiking hem, o då drog jag o carro hem till mig .. där vi drack mera :) haha, iaf jag ... men när jag kom hem på dagen va jag inte riktigt så jävla nykter som jag trodde att jag va .. jag kunde inte gå så kröp på golvet, sen klippte jag håret på mig själv. ;o
sen drog vi te jakan igen o träffa john, sen där ifrån till kallhälls badet, där jag drack mig ännu mera full..jag kom hem iaf, men pappa o mamma märkte ju , glada var dom ju inte riktigt.. ;o men men, sånt får man ju tåla när man dricker typ måndag x'D haha, kul hade jag iaf, och dt va underbart att dricka cider o smirnoff vid vattnet. jag måste göra om dt! ;o

RSS 2.0