midsommar !

Shululu ,  börjar med och säga glad midsommar ! :)
idag vakna jag faktiskt tidigt! typ 11 :O hahaha, not my style! ;o 
aja, runt 10 i 1 började jag tvätta, och nu typ snart 8 på kvällen är all min tvätt ren! hähä, jag är så duktig! jag har bäddat min säng, min brors säng, och en madrass på golvet, onödigt men har man inget och göra så , ;)
jag har faktiskt diskat, gått ut med sopperna, hjälpt pappa lite hit och dit, och städat mitt rum! känner mig så jävla awsome! :D hahaha, aja, snart ska jag ut till mina föräldrar som sitter på baksidan och hare mysigt, tänkte röka en fet! nä men en cigg (a) dt kan jag behöva, :) och Ikväll ska Jooohn Baker sova hära, myspys! vi ska dock sova i 2 olika rum .. så mysigt kmr dt nog inte bli! och senare ska jag , John , Carro , mamma och pappa ner till kallhällsbadet och bada! mysigt :D midsommar doppet :) aja, imrn ska jag upp typ halv 10, för jag måste hoppa in i duschen, sen ska John locka mitt hår :D hähä ^^ för imrn äre krök hos min underbara älskling och hans polare, och några till .. kmr bli super duper! aja, ska tagga nu re, skriver mera sen om jag har tid, hähä, om min lyckade krök kväll. hahah :) puss o kram skumbanan! :)

Sunny day! :)

Shululu,  ska snart ner till kallhälls badet med min underbara Caroline :) hähä, vi ska bada , myspys! 
Idag har jag mest sovit, och fick Kina mat till middag, fett med gott :) och min snälla söta mor gav mig 3 cigg paket, haha, :) nu överlever jag hela helgen! Tack mamma (a) Aja jag ska snart dra ut med Carro, så skriver väl senare, om jag har ork! :) puss o kram skumbanan! :)

myskväll! :)

Shululu, min dag/ kväll har varit helt jävla awsome! :D jag drog till Vällingby med Carro runt typ 3, vi va dock i Vällningby typ 4, HAHA.. :P aja, vi gick runt i affärer och på gina hitta jag en assnygg leopard tröja!, loove it :)
den ska jag ha på lördag, hähä :) aja, runt halv 6 kollade vi på sex and the city 2, dt va jag , Carro och 2 till på hela bion.. HAHAHA, mobbat men skönt! Bion va fett med bra, så den rekommenderar jag ! :) Dock en tjej film, just so you know! :) aja, efter bion, så drog jag och Carro till jakan, vi va i jakan 21.00 och åkte från Vällingby typ 20.20 .. hahaha, 40 min på en buss, saajk! aja, vi åt iaf mat i jakan, och efter dt drog Carro med mig hem som vanligt, och hon gick hem typ kvart i 1, så nu sitter jag bara framför msn och snackar med Lange! :) han är fett snäll, även om han driiver sjukt med mig, hahaha. Ska fan döda hnm :) aja, ska väl sova snart, är så jävla trött! haha :) skriver mer imrn , pusshej!

Godmorgon.. eller godeftermiddag . x'D

Nu har jag typ precis vakna till liv , efter att ha ätit och duschat! fyfan va skönt .. aja, ska väl träffa Carro sen , kmr bli myspys, undra bara vad vi ska göra "/ , men men, vi hittar väl på ngt.
Jag börjar btw bli frisk nu! hahah, hostar bara lite då o då!, och äntligen är dt fint väder ute ;D kanske ska sola medans man kan, men fuck dt är varmt, så vi får la se! aja, nu ska jag tagga, skriver senare, puss o kram skumbanan! :)

sömnlös ..

usch vad jag hatar när jag verkligen försöker sova men inte kan! aja, jag tänkte ladda upp några bilder , gamla minnen och sånt skit, sen ska jag koll på film, antagligen beck, även om jag har sett typ alla x'D

aja, här kommer iaf några bilder! :) 

Jag och bästavän <3Bästavän, alltid och föralltid. <3
Jag o Bror, since 2 år! :) <3Wiking o jag .. ;D

kärlek <3


SJUUK! o sommarlov.. roligt, noot -.-

Hm, mitt sommarov kan ju inte ha börjat sämre! Först regna dt i fredags på skolavslutningen, jippi skit kul!, aja, lite fint väder har dt varit till o från, eftersom jag kröka i söndags, hahah :) 
jag ville dock inte dricka hemma i lördags, när alla andra gjorde, liksom både bror o kusin, to much! ;o men dt va jävligt kul o se dom fulla iaf xD haha, pappa vart sur som vanligt, men dt är ju ingen nyhet, han fick inte dricka.. 
aja, i måndags kom typ soc hem till mig, bra början på ett sommarlov, ja men visst.. i tisdags fick jag åka te tingsrätten och skulle vittna, men sen behövde jag inte ens vittna, så onödigt o åka dit, men jag ska få 2000 av mamma, och nu är jag sjuk!, yey, på sommarlovet, jag är så sjuk att jag knappt inte kan röka, eller ngt, asso usch! hur ska jag överleva!??! jag känner mig verkligen helt jävla dyngrak, fast jag inte ens har druckit, och dessutom spydde jag 2 ggr igår när jag va hässelby, icke bra, aja.. jag ska försöka få min skönhetssömn snart, om jag nu kan sova med min rinnande näsa och feber, aja, jag ska snart skriva till alla på msn igen :D haha, dom saknar väl mig (a) men jag skriver väl mera när jag har blivit frisk! puss o kram skumbanan :D <3

hm .. jahaja, xD

I fredags kröka jag med Carro, som vanligt i Barkarby, vilket slutade med Carro fick värsta psykbrytet, och spydde och grejer, men kul hade vi dock ändå . ;o Fick henne och stoppa in en jävla pinne i munnen! HAHAHA! :D hon är roolig när hon är full :D aja, i lördags vakna jag av värsta mensvärken, yey .. fick min mens, inte så kul! men skönt att den kom iaf, sådära 2 månader försent! :O aja, va iaf hemma hela lördagen och kollade på eurovision songcontest med mamma, tyskland vann, låten va okej, men Danmark va bättre enligt min åsikt! aja, igår .. ehm, så ramla jag först i trappan och slog upp mitt sår som jag fick i fredags, fråga inte hur. Sen ramla jag en gång till ute, och dt va lite värre, jävla plankfittor asso! Höll på och svimma! aja efter dt drog jag och mamma och shoppa :D och idag har jag varit hemma och fick en ny mobil (a) ;D

RSS 2.0