Ingen är perfekt!

Alltså helt seriöst, jag börjar faktiskt bli jävligt trött på folk som snackar massa bullshit! För helt ärligt, man vet faktiskt inte vem man ska tro på till slut. Jag har varit med om dt här så många gånger förut , att jag faktiskt inte orkar gå igenom det en gång till. Har förlorat och fått vänner för massa "bullshit" Men okej. Det jag egentligen vill komma fram till är ; Varför snackar man överhuvudtaget skit? Man får ändå ingenting av det? Att sprida rykten, säga massa saker som inte ens är sant, är bara omoget! Jag förstår mig inte på dom som beter sig såhära. Det är fan sjukt! Jag menar, dt är inte så konstigt att folk hatar eftersom man inte vet vem man ska lita på, och därför är det svårare och älska en person också! ;o Om folk bara kunde växa upp, bete sig som vuxna människor, ( Vissa kmr dock aldrig växa upp från " bullshit" tiden, eftersom det finns vuxna som också snackar skit ) Men iaf, om folk bara kunde växa upp, prata face to face om det man stör sig på, och sånt . Så skulle den hära världen slippa en onödigt massa våld, hat och att folk inte litar på varandra. Jag påstår inte att jag aldrig har snackat skit, för det har jag gjort. Nen nu har jag växt ifrån det dära, för jag vet att folk kan bli så jävla förkrossade, speciellt utav falska rykten som inte ens är sant. ;o Ibland önskar jag bara att jag kunde få leva i min egna värld. Med vänner som jag vet att jag kan lita på. Och bara få slippa andra. Men det är precis som Angelica sa idag, " utan skitsnack skulle livet inte heller funka som det borde" ngt sånt , hon mena mer på, utan hat, bråk, och att bli sviken skulle ingen kunna bli starkare. Och hon har faktiskt rätt. Men det är en sak och svika en vän på ett eller annat sätt, och en helt annan och gå och snacka skit bakom sin "kompis" rygg eller sprida falska rykten, för sånt är bara omoget. Ända andledningen till att man sprider rykten eller snackar skit är ju för att man själv inte vågar prata med personen man har problem med. Men tro mig, skitsnack är inte bara "skitsnack" dt är ngt helt annat nu för tiden, och som verkligen kan förstöra en person så hårt. Men a, Ingen är perfekt, Inte ens jag. Men jag önskar att folk ibland kan börja tänka innan dom öppnar käften .. Och vågar stå för det dom säger, för då skulle man iaf slippa alla problem! 
Det va allt jag ville ha sagt, för jag har tröttnat på alla lögnare, svikare, dom som snackar skit, dom som bara är ute efter att förstöra ngn's vänskap,förhållande, eller ngt annat!

Tisdag eftermiddag/kväll

Shuee, har precis kollat klart på karhate kid, HAHA fett dryg asso.. så jävla lång för en kong fu match! ;o Men visst, den va faktiskt bra, men vissa delar i den va typ as dryga! Höhö :) Aja, snart ska jag äta, och sen ska jag tvätta av mitt smink , mitt öga har fått en inflammation som gör skit ont och svider :'( Usch, mitt öga ser helt fuckat ut just nu ... fint, noot! Aja, ska väl typ inte skriva så mkt mera för idag, eftersom jag ska chilla och sånt efter maten, och sen kolla på film, och sen sova! Är sjuktligt trött asso ;o och ska upp typ 7 imrn med (a) Jippi.. not -.- 
Men men, det va allt från mig för idag iaf xD Puss och kram skumbanan!

Tisdag!

Shueee, har precis kommit hem från skolan för ett tag sen, hoppade in i duschen på en gång, eftersom jag hade idrott som sista lektion! Det har varit en rätt chill dag, fast mkt mkt mkt prat från Rickhard, och så jävla lite gjort. Måste dock ta med mig min skåpnyckel imrn, eftersom vi typ bara gör ngt på svenskan, på samhällskundskapen och historian pratar bara Rickhard, och dt är typ 40 pers som ska lyssna på hnm .. ;o ingen lyssnar! HAHA, dt är faktiskt lite kul .. höhö, men jag tkr fan synd om hans familj om han pratar lika mkt hemma! hahaha, ;o Jag skulle inte kunna bo ihop med en person som älskar och höra sin röst typ exakt varje sekund! Aja, förutom hans prat har dt varit en rooolig dag! Chillade i ett klassrum med Carro och Angus, eftersom vi har lunch rast från 11.40 till 13.00 på tisdagar, fett drygt ! -.- Hmm.. aja, ska väl inte skriva så mkt mera ! Skriver kanske senare ikväll, för nu ska jag äta nudlar och kolla på film! Puss och kram skumbanan!

Måndag kväll!

Shuee, nu är måndags kväll, och jag har precis kollat klart på Grown ups!, HAHA fett roolig film ju! (: Den va faktiskt jävligt bra (a) Och snart ska jag väl kolla på ngn till, ett tag tills jag in i duschen! Det ska bli asnaajs ju! höhö :$ 
aja, jag har inte så mkt mer och säga... jo pratade faktiskt bror på första gången sen i onsdags, eller torsdags? HAHA, kmr inte ens ihåg sist jag såg hnm! Men anyway, han pratade om sin grej han vann på internet, på mat.se eller ngt sånt, han vann 5000 kr och köpa mat för, och dom hade typ gjort fel . ;o Skrev att han hade 3000 ngt kvar, och att han hade handla för 151 kr, fast han handla sist för över 3000 ;o så dom är ju inte duktiga på och hålla koll ,men vem fan bryr sig? han får mera och handla :D och dt är helt gratis! Så han har ju tur ibland han med, han ska btw till Berlin i helgen, men han vill inte dit :/ och jag förstår hnm . Sen ska jag väl passa på och säga att Gurra, min gamla eller vad man nu ska kalla hnm för, vän kmr kanske hit i helgen också, ska fan bli skönt och få träffa hnm igen! Eftersom jag inte har sett hnm på typ över ett år asso ;o Aja, skriver antagligen mera imrn, puss och kram skumbanan!

Måndag !

Shuee, nu har jag precis kommit hem från skolan! Det va en chill dag, och fick knappt ngt gjort, eftersom våra lärare skulle sortera oss i olika grupper! -.- Suuck men dock ändå så vare skönt och inte behöva göra värsta grejerna första dagen heller! Hade fett roligt med Carro och Angus :D våran lärare Rikhard är så jävla efterbliven så dt finns inte, men han är rooolig! HAHA.. på historian så tog han upp en stol och bah " är det hära en stol eller inte? " xD HAHAHA, han behöver hjälp! Aja, ikväll ska jag bara chilla hemma eftersom mina päron är på landet och jag orkar faktiskt inte ta hand om lilla John ikväll.. förlorar dock pengar på det, men jag orkar ändå inte. Skönt och vara hemma själv också för en gångs skull! Tills bror kommer hem xD aja, ska ner och ta hand om min mat nu, som jag håller på och laga, och sen blire kolla på film! Puss och kram skumbanan!

Ed hardy! Awsome!

Den mobilen vill jag bara ha! Hoppas den går och köpa fortf. ÄLSKAR DEN SÅ GRYMT HÅÅÅRT! :o

Söndag kväll!

Shuee, nu ska jag snart sova, börjar fan bli trött ;o plus dt är dags och börja få tillbaka dygns rytmen också, skolan börjar på allvar imorgon, äntligen! Men dock ändå, har haft en super trevlig kväll med Baker, Carro och Pernilla! :) Vi kollade på polis skolan 1, haha samma film som jag såg igår dock ! Men den är roolig :) Men i slutet vart nog alla rätt uttråkade så då chilla vi bara, sen drog dom hem runt 7 :) och jag käkade middag med mamma, och sen kollade jag på smekmånad i las vegas! Den är faktiskt rätt bra men har sett den rätt många ggr nu, så kan ju hela filmen i huvudet ^^ Aja, snart ska jag iaf kolla på ngn till film efter att jag har letat rätt på en mobil som jag vill ha (a) 
Skriver mera imorgon, puss och kram skumbanan!

Söndag eftermiddag!

Shuee, idag har jag soovit fett länge, men jag vaknade inatt för att jag fick en jävla mardröm.. den va dock inge kul :/ usch va typ skit rädd och vaknade i panik! ;o Anyway, mamma väckte mig igen runt halv 2, och då drog jag med henne och pappa till stinsen där vi köpte mat, mamma lämna tillbaka sina jeans, och vi köpte en 18 års present till Carro ;D Och just nu gör jag inte så mkt mer än att jag väntar på att Carro, Pernilla ( pullan) Och baker ska komma hit, vet dock inte vad ska vi göra, och jag tänker inte gå ut! Det är värsta regn ovädret ute, usch och blä! Aja, skriver kanske mera ikväll , om jag orkar, är faktiskt astrött fast jag har sovit länge idag! ;o Puss och kram skumbanan!

Mamma! <3

Jag tänkte faktiskt skriva ett rätt så udda inlägg nu om min älskade mamma!

Mamma, jag vet faktiskt inte vart jag ska börja, men du ska veta att jag älskar dig med hela mitt hjärta!
Men visst, dt har funnits stunder i mitt liv då jag har hatat dig mer än allt, då jag har känt mig sviken och hatad av dig! Vi har haft våra problem, och jag vet att dt hjälpte att flytta till täby ett tag, även om jag inte ville såra dig, men dt fick mig och förstå att du faktiskt alltid tänker på mitt bästa, och dt gör mig lycklig! Jag är så jävla glad över att jag har dig i mitt liv, men alla har varit tonåringar, och både du och jag vet hur jag funkade då! Som när jag va 15 år, och tyckte att du va ett pain in the ass för jag ville umgås med Natta och Emma, och supa sönder mig.. I dagens läge vet jag att du brydde dig, för dt är faktiskt inte normalt och åka runt hela sthlm full när man är 15 år! Så tack, jag säger bara tack för att du finns! Du har gjort mitt liv till det bästa, och du ska veta att du betyder massor för mig! Utan dig finns jag helt enkelt inte! Och visst, vi kmr säkert bråka en massa mera under vårat liv som vi har kvar, men kärleken jag känner för dig, som jag har i mitt hjärta kmr alltid alltid alltid finnas kvar, oavsettvad! Jag har egentligen inte mycket mera och skriva men hoppas du förstår att jag älskar dig oavsettvad! Du är och förblir den viktigaste personen i mitt liv! Jag älskar dig grymt mycket mamma! Glöm aldrig det! <3

Myskväll och kista!

Shuee, har precis typ kommit hem från kista! Va och kollade på twilight eclipse med Carro och John! Den va skit bra, ( men har ju iofs redan sätt den ) Aja, mitt i filmen började Carro och John kasta popcorn på varandra, skit kul .. not -.- Asso ibland är dom faktiskt jävligt omogna, men jag älskar dom precis som dom är! Höhö (: Men men , först va vi iaf i jakan och käkade kina mat, as gott ju! :D Sen efter dt drog vi te kista, där jag och Carro kolla i typ varenda affär HAHA! Som vanligt... och dt finns så mkt jag vill ha, men så lite jag kan få ;( Hatar det! Måste fan skaffa ett jobb så jag får lite cash! ;o Aja, köpte iaf en till tjocktröja, som va skit naajs! Loove it :D Men men, kom inte hem så sent iaf, och dt är skit skönt! Och snart ska jag väl bara kolla film igen, och sen sova tror jag. Börjar typ få vinter kräk sjukan eller ngt, inte NAJS! Usch :( Men jag skriver mera imrn , puss och kram skumbanan!

Lördag!

Shuee, nu har jag precis kollat klart på en skit rolig film! Har varit ute och rökt och pratat med min underbara granne Lise också! Och snart ska jag väl börja fixa mig, höhö .. för ikväll blire twilight eclipse på bio i kista med Carro och John, och innan det ska vi äta middag i jakan! Kmr bli en toppen kväll toonight, längtar galet! (:
Aja, antar att jag skriver mera ikväll när jag kmr hem, om jag orkar, eller imrn! Puss och kram skumbanan!

Fredag kväll!

Shuee, HAHA.. kan ju börja med och säga att idag har dt hänt massa men ändå inte! (:
Jag slapp sitta hemma hela dagen / kvällen iaf, skönt dt! Drog till stinsen med mamma, runt halv 6, och då fick jag massa kläder, skor och smink! Fett awsome, tror fan mamma köpte saker te mig för över 3000 (a) som vanligt haha, :D Fick ett par skit coola leggings som är svarta och vita, as najsa! Sen en as fiiin tjocktröja, som typ ser ut som Ed hardy! :D Fucking awsome! Sen fick jag ett par vita stövlar typ, dom va rätt fina faktiskt, och sen fick jag smink för typ över 500 xD och sen lite mera kläder! (: Så dt har varit en underbar kväll för mig iaf, HAHA! (: 
Jag har bytt nummer nu också, så dt är jävligt skönt! Men men, snart ska jag bara fixa in alla mina nya kläder i garderoben, och sen kolla film tror jag, är faktiskt rätt trött ! Men skitsamma, nu ska jag vara social på msn, så jag skriver typ imrn eller ngt! Puss och kram skumbanan!

Fredag, woho!

Shueee, nu har jag precis typ vaknat till liv, HAHA.. så jävla skönt och vara ledig idag.. dt behövdes efter en vecka på "dagis" -.- Aja, idag har jag inte gjort så mkt faktiskt, ätit frukost för första gången på år typ, ngt stämmer inte med mig idag -.- Aja, ska väl hoppa in i duschen snart, sen kolla på ngn rooolig film! :D och sen får vi se vad som händer ikväll, jag vill ut asso, orkar inte vara hemma! Aja, jag skriver mera ikväll , om ngt har hänt och sånt xd Puss och kram skumbanan!

Höhö läskig kväll, not :)

Shue, nu har jag precis kollat klart på paranormal entivity , eller ngt sånt heter den! Den är typ som paranormal activity, fast dock ändå lite läskigare tkr jag , händer mer saker i början och sånt skit! Men den va faktiskt bra, HAHA och min lilla mor vågade inte kolla, hon tyckte den va as läskig, och dt ända hon hörde va ljud , HAHA! Aja, snart blire en cigg, och sen blire kolla på brothers, en film som Johan tipsa mig om, den ska tydligen vara sorlig men kärleks full, så den kmr bli najs och se! Aja, tänkte väl sova sen också, så blir och blogga mer imrn,puss och kram skumbanan!

Torsdag kväll

Shuee , Nu har jag sovit haha, och vaknat till liv igen (a) Tänkte dock inte skriva så mkt! Men men, jag somnade typ halv 2, och vaknade te liv runt halv 7 ? ;o shit asso! Aja runt 10 över 7 drog jag och käkade med pappa, eller han köpte hem pizza, och jag hängde med, sen hämta mamma oss i centrum, HAHA, tjockis familjen asso, orkar inte ens gå upp för en backe x'D Men men, ibland är dt skönt och åka bil! Och ikväll ska jag bara chilla framför datan och kolla på massa filmer, om jag har ork! haha (: Btw, jag byter mobil nummer imrn, men jag tänker inte ge ut dt till allt och alla, men om du är en av dom som vill ha dt, så fråga mig! Annars slänger jag bara iväg sms te mina kontakter på mobilen, och har jag inte ditt nummer, synd för dig då ;) Höhö, men jag nås på facebook och msn också, iaf ibland (a) Aja, dt va allt jag tänkte skriva, så puss och kram skumbanan!

Torsdag (:

Shueee, imorse vakna jag typ runt halv 8, och fyfan va jag trött då! Trodde fan inte att jag skulle orka upp, men det gjorde jag! Runt 8 drack jag kaffe och rökte en cigg ihop med min kära mor, alltid trevligt med morgonsällskap! (:
Och typ halv 9 träffade jag Carro och vi gick till bussen och träffade Angus! (: Kom till skolan i tid! höhö.. inte för dt hade gjort ngt om jag hade kommit senare heller. För började 9 och skulle göra mitt schema idag.. bara dt, satt i skolan i en och halv timme innan våran lärare pratade med mig, Angus och Carro , wiho -.- Spelade dock alfapet med Angus ett tag, och sen lite kort med Carro ! Så lite tidfördriv hade vi ju, aja, runt 20 i 12 kom Malin och Wiking, men blev bara och säga hej och hejdå till dom, för dom va sjukt sena, och jag, Angus och Carro slutade drygt kvart över 11 -.- Men men, jag och Angus drog iaf hem, och nu sitter jag här, har chillat lite med min kissekatt Tilly innan jag började blogga, HAHA! aja, ska snart ner och göra kaffe och ngt och äta känns dt som, även om jag inte är speicellt hungrig . Och sen blir dt kolla film, vet dock inte vilken än! Film tips ngn? (: 
Hm. anyway, mitt schema vart fett okej, eftersom jag kmr ha alla mina lektioner med Carro och Angus, så slipper "lära" känna massa nya människor, dt är inte min starka sida, så dt är jäävligt skönt och gå med några man redan känner, och snart blir jag 18 och då drar jag te Teneriffa i en vecka! Kan inte längta mera asso! Sen blire studenten i vår, WOOOHOO! Hejdå kvarn, hej livet! (:
aja, ska tagga nu, så skriver mera senare maby baby! Puss och kram skumbanan!

Uppdateringering på hög nivå? xD

Shuee, har precis kollat klart på sista twilight filmen, den va fucking awsome! Höhö, dt är alla dom dära filmerna iofs, men men , den slutade fett bra, och va faktiskt lite läskig tkr jag xD haha men töntig som jag är så tkr jag väl dt mesta är läskigt! (a) Aja, ska snart kolla på en annan film, vet bara inte vilken, HAHA kanske ska kolla klart på mr och mrs smith , om jag inte redan har gjort dt, kmr inte ihåg. Och jag håller på och fixa några nya filmer te min data också, Tomcats, inception, brothers, män som hatar kvinnor, flickan som lekte med elden, luftslottet som sprängdes och Irene huss - tatuerad tosoro! haha, har typ sätt alla dom dära filmerna förut förutom inception och brothers, höhö! Så ser framemot en trevlig film kväll med mig själv tonight! :D Aja, väntar på att på mamma ska komma hem också, vet dock inte varför, men just nu har jag grymt tråkigt, eftersom min data är seg förtillfället :( buhu, får väl kolla på ngn film , så jag skriver väl senare, HAHA.. herregud, börjar bli en riktig jävla mupp bloggare nu! :( Icke bra.. aja, puss och kram skumbanan!


hemma från skolan nu!

Shuee, nu har jag äntligen kommit hem från dagis skolan! Slutade typ 11, för jag vägrade "grilla" med särklassen på våran skola, kul .. eller hur ? -.- Aja, jag fick iaf mat från Dennis i min klass, så jävla snäll pojke ;o men han ska få tillbaka minst 60 kr för dt , eftersom han bjöd idag! Aja, jag hängde iaf ett tag i jakan med Carro, Baker och Dennis, efter att vi hade gått på tipsrunda, och spelat yatzy i skolan , weei kul, noot! Jag tror iaf att jag kom 2 i tuneringen på yatzy, för att jag är awsome, men jag vet inte.. kom iaf inte etta :( BUHU! Aja, haha :D Ska snart kolla på sista twilight och chilla och sånt skit, lite trött efter skolan, haha, noot, men men! Skulle egentligen ha träffat Malin idag, men jag orkar fan inte, är as trött >.< Aja, skriver väl mera ikväll, eller ngt sånt. Puss och kram skumbanan!

Onsdag morgon! (:

Shue, sitter och väntar på min kära Carro ska bli klar snart, så vi kan dra te skolan (a) bara dt, hon får skyna sig, vi börjar kl 9, och tåget 08.39 ;o dt är fan snart, och sen tänkte jag faktiskt passa på och blogga, HAHA, för jag har inget liv. Har sovit väldigt dåligt inatt asso, men känner mig ändå inte så värst trött, men får väl se om jag orkar dra te stan efter skolan idag och träffa min kära syster Malin! Men ah, annars får jag helt enkelt träffa henne en annan dag, men snart måste jag rusa, så skriver antagligen mera ikväll! Skolan är ju ett måste, och vill ju inte komma försent för en blogg! haha (: Puss och kram skumbanan!

twilight!

Shue, jag har precis kollat klart på världens bästa filmer! twilight och new moon! Ska dock fixa den sista twilight filmen också! höhö, typ dööör för dom dära filmerna asso! Aja, ska typ soova snart också , eftersom dt är en fin och underbar skoldag imrn, som jag verkligen ser framemot! Noooot! Men men, man kan ju inte ligga hemma hela dagarna heller och leva i en " dröm värld" även om jag hellre skulla göra dt och kolla på twilight, men skolan är ju viktig, så dags och sova, för ska upp halv 8, och klockan är snart 01.10 ;o herregud, många timmars sömn man får, men a, så kan det bli ibland! Aja, skriver väl mera senare , så puss och kram skumbanan!

Hm, vene riktigt vad jag ska säga!

Shululu, nu tänkte jag faktiskt blogga lite! Höhö (a) Idag har jag varit med om en väldigt intressant dag, NOOOT! Eller jo hur man leker dagis lekar i 3; dje ring! Wiihooo! Skit kul not! Kvarn är fan ingen bra skola längre, saknar åren 08/09, första året jag gick där.. allt va så jävla mycket bättre då! Nu fan ska man leka dagis lekar och fångarna på fortet och samla på stenar .. inte får man välja och plugga ämnen heller! :/ Fett dåligt men men, dt är bara 3 dagar kvar av den här veckan, sen kanske lärarna har börjat fattat allvaret med att det finns dom som faktiskt vill ha ett jobb när dom blir stora , och inte bara jobba som " dagis fröknar" , Så jag hoppas verkligen att jag får plugga mina ämnen då! Så jag slipper den dära skolan sen! (: 
Men men dock ändå, hade iaf lite roligt idag , mkt skoj och mkt skratt , träffade en massa folk, snackade och sen vart det en hel del cigg också! Icke bra :/ 
Aja, nu ska jag väl typ kolla film snart, sen soova tror jag! Så jävla skönt, och är galet trött efter skolan idag så! Tog en varm låång dusch när jag kom hem från skolan! Hihi, dt behövdes, vädret va asvarmt på eftermiddagen, och dessutom fick jag en kondom i håret, mysigt! nej inte direkt, men jag umgås inte heller med så " normala" folk! XD hahaha ;D Aja, skriver väl mera i veckan, för nu orkar jag inte blogga mer om mig, och mitt liv! Så intressant är dt faktiskt inte .. höhö ^^ Puss och kram skumbanan!

Shu , godmorgon antar jag! :)

Shuluu, klockan är 04.35 lördag morgon! Tänkte skriva lite om min senaste vecka, HAHA.. har en hänt en massa saker , både bra och dåliga faktiskt! Men vi tar dom goda nyhterna först ;D okej .. nu ska vi se, HAHAHA..jag kommer inte ihåg ngt speciellt som är så bra , men iaf ... i fredags ( förra veckan) va jag hos Ullis, min granne med mamma och pappa, vi hade kräftskiva dära, HAHA men jag fick thaimat ist för kräftor ;D muums! aja, i klördags kommer jag faktiskt inte ihåg vad jag gjorde asso ;o sjukt men iaf ! Vi kan skippa den dagen, höhö! Aja, söndags... träffade jag Carro, John och Lange .. och först gick vi bara runt i kallhäll, vi gick på skogspromenad, SKIT MYSIGT! hahaha... egentligen inte, men vi hade inget och göra så xD aja, runt typ halv 6 drog jag, Carro, John & Lange in till stockholms central ( stan med andra ord) och mötte Pernilla, som kom hem från dalarna! dt va grymt roligt iaf HAHA.. eller inte, men iaf ! Pernilla hittar typ inte hem från stan så va snäll och mötte henne ;D aja efter dt drog jag o Carro te mig ett tag, sen drog hon typ hem , eller ngt.. hon kanske inte gjorde dt, jag kommer inte ihåg! aja, senare på kvällen runt halv 10 drog jag o Carro och mötte John o Lange i bålsta, för Lange behövde pengar till cigg !
Han har inte ens sagt tack till mig för han fick 50 kr :( ELAK JÄVEL! ;o
aja, i måndags och tisdags va jag bara hemma och tog dt luugnt, och i onsdags åkte jag runt med mamma o pappa i halva sthlm, som vanligt -.- skit kul nooot! Men kom iaf hem halv 6 på kvällen så dt va sköönt :D
Började i skolan i toorsdags, HAHAHA... vilken skola man går i , dom har ändrat allting, och bytt klasser och jag vene vad, så går inte i samma klass som John Baker längre :( Men jag går med Carro, Wiking o Malin! dt är iaf bra ;D 
Men men , skolan kanske blir bättre med tiden... HAHA , kan man ju alltid önska sig! x'D
Aja, ikväll ( fredag och lördag morgon) har jag varit med John, Carro och Pernilla, och eftersom jag är ensam hemma så gick vi till Ullis och dom och satt där och snackade i flera timmar, myspys! :)
Aja, ska snart gå och lägga mig, och John sover här inatt,HAHA.. nej vi ska inte dela säng! ;)
Men a, jag skriver mera i veckan, om jag har tid och ork. Nu har ju skolan börjat, så måste sköta den rätt så mycket ! Men puss och kram skumbanan! :D

Torsdag morgon, kl;an är 07.15 typ -.-

Shululu, idag har jag vaknat väldigt jävla tidigt... inte för jag har sovit, xD men mamma tror dt (a) så vi kör på den ;) Under dom senaste dagarna har jag gjort en jävla massa, både krökat med Carro, shoppat med mamma, och färgat håret. :) Haha i måndags kväll typ halv 12 började jag o Carro kröka, normalt, extremt;D 
Alkis beteende på hög nivå ! Hahaha, vi hade iaf fett kul! Träffade Martin och hans polare, som är btw 2 pundare, dom va helt lost och kallade oss för alkisar -.- Aja, vi satt vid en anksjö, så jag förstår hur dom menar xD
Aja, Martin sa att jag va " järfällas största slampa" men dt fick han igen för! För ingen jävel kallar mig sånt, speciellt inte ngn som knappt känner mig! Aja, tisdagen sov jag hela jävla dagen, jag va lagom bakis och mådde illa som fan, men ingen huvudvärk, så dt va skönt! :)  Aja, igår ( onsdag) Åkte jag och shoppa med mamma typ, hon va uttråkad och ville göra ngt, så vi drog till barkarby, där vi köpte schampoo och balsam! haha fett onödigt och åka ända dit för sånt, när konsum ligger max 5 min här ifrån . haha :) Aja, efter dt gick vi och kollade i affärer, jag fick en morgonrock, som jag älskar, den är as mysig! haha, sen fick jag ett par björn borg trosor! I love! (: Sen efter dt , gick vi runt lite till, och vi kollade på en skinn jacka åt mig, men mamma är så fucking kräsen, så tvivlar på att jag kommer få den jag vill ha iaf! -.- Aja skitsamma, kom hem vid 7 typ, då åt jag middag me mamma (: Sen runt halv 8 på kvällen gick vi över till min granne som fyllde år, Ullis! Vi grattade henne och jag fick träffa Bobski som har varit min granne i ett år, och jag har nu för första gången sett henne live, HAHA.. fint -.- man lever ju olika liv helt enkelt. :) Aja, sen efter dt hoppade jag in i duschen och färgade håret, som ändå vart misslyckat typ . Vart ingen skillnad för den jag köpte va för ljus -.- hm.. efter dt kollade jag på Green street hooligans 2 , sen kollade jag på Wallander - vittnet med mamma, den va grymt bra! Efter dt kollade jag på Paranormal Activity, SKIT LÄSKIG FILM! Har fan inte kunnat sovit pga den .. så jag borde inte ha kollat på den halv 2 på natten själv.. HAHA.. men men, den va läskig, men grymt bra! :) Så den får ett plus iaf! xD 
Efter den filmen kollade jag på Farsan, HAHAHAHAHAHA! Asso så jävla härliga svenska skådespelare som är med i den filmen, HAHAHA, huumor ;) Den va faktiskt riktigt bra, den får också ett plus! 
Aja, nu har jag iaf gjort ngt för att fördriiva min tid ett tag.. ska leta upp en ny film och kolla på , så jag har ngt och göra, dom senaste 2 timmarna iaf, puss och kram skumbanan!

Söndag natt .

Shululu! Idag har jag typ legat i sängen hela morgonen, dagen och kvällen, oouuf så jävla skönt! 
Men jag har mycket och tänka på, och jag vet inte vad jag ska göra ... 
Aja, loggade in på datan ett tag iaf, men dt va ju mindre kul eftersom Lange, Carro och Linda börja driva med mig om att dom ska köpa en jävla fisk åt mig, även fast dom vet att jag har fiskfobi, och den är rätt stark också, så jag lär ju få sova med mardrömmar inatt iaf . Aja, tack för den ska ha ni ha! Riktigt snällt ..
Aja, vi får väl se vad jag ska göra snart, kanske ska kolla film, för jag vene om jag kan sova just nu iaf. 
Har som sagt mycket och tänka på, och vissa saker vill man bara glömma bort, men dt går inte. 
Jag kommer få ju damp asso >.< 
aja, skriver mera sen, puss och kram skumbanan!

Löördag natt! Nykter .. -.-

Shululu, Lördag, och idag skulle jag egentligen ha krökat men vart dock bara 3 cider för min del. Och ändå lyckades hela min jävla mobil gå sönder, men den blev mer eller mindre dränkt i en cider som hade gått sönder i min väska, den kanske funkar om en vecka, om jag har tur! Aja, först va jag hemma med Carro o John, och drack mina 3 cider med Carro, sen vid typ 21.30 drog jag , Carro  och John till jakan först, där Javis hoppade på tåget, sen drog vi till hässelby och träffade Pernilla och Kristin, vi satt ett tag hemma hos Pernilla, i värsta ovädret! Det blixtrade och åskade, som in i helvete! Läskigt värre, runt 23.50 drog jag, Carro, John och Javis till bussen, i värsta spöregnet, slutade med att både jag o Carro fick ta av våra skor för att vi skulle kunna springa till bussen, men vi vart ändå as blöta! Sen fick vi vänta på bussen i typ en kvart innan den kom, och på bussen så regna det självklart in! Asso shit vilken kväll , sjukt men roligt ! Aja, sitter just nu inne på msn och snackar med Lange, en skit bra vän ! :) 
Är glad över att han finns i mitt liv faktiskt! :) Och ska väl sova snart asso .. börjar fan bli trött! 
kanske ska te kista imrn med Carro o John, John ska shoppa :O chockad men han behöver fan lite nya kläder, inget illa menat, men a! Haha, men vi får se hur dt blir med det, sen kanske Lange kommer också :) Trevligt värre. Aja, ska fortsätta vara social på msn nu, pusshej! Juste, jag har en mobil, men har jag inte alla nummer, så vet ju folk varför, min andra däckade ju av min kära cider. Nu har jag lärt mig att mobiler inte tål sånt heller, HAHA :) 
puss och kram skumbanan!

Uppdatering på g?

Shululu, jag vet att jag inte har skrivit på ett tag, men jag har varken haft tiden eller orken till o sitta o skriva på en blogg. haha , jag har ett liv! Aja, dom senaste veckorna har jag varit rätt så mycket borta faktiskt. Eller aa, va hos Mike mitt ex från förra torsdagen, ( torsdagen för typ 2 veckor sen ) tills förra tisdagen, haha . Jag hade det as trevligt hos hnm! Jag älskar hans familj! höhö :) Va rätt mycket med hans föräldrar och sen med hans lillebror, och hans lillebrors polare, eftersom Mike, han själv, bara satt o spela typ hela tiden! haha men men, i onsdags kollade jag på bio med dom också, trollkarenslärling, den va skit bra! I torsdags åkte jag o träffa John, och Lange va hos hnm! jippi -.- ännu ett ex man träffa, men men .. Carro va ju med så det va ju helt okej! I fredags va jag mest hemma, bror min hade åkt in te dandryds sjukhus för han fick en blodpropp i benet, och i lördags kollade jag film med mamma! Fett mysigt :) I söndags åkte vi te kista och shoppa, fick massa nya saker, eller inte massa, men aa.. xD 
I måndags shoppa jag också med mamma och på kvällen va jag först barnvakt, det va skit kul! Spelade wii och sånt med lilla John! Och nej, det är inte John Baker jag pratar om nu! haha, men men, sen senare på kvällen kollade jag snabba cash med Carro o mamma, skit mysigt! :) Filmen va bra, men boken är bättre! 
Aja, idag har jag typ inte gjort ett skit, soovit, kollat tv... aa dt vanlig typ som jag brukar göra! xD
Och snart ska jag sooova igen, fast jag har sovit hela dagen typ, men jag är trött! Man blir så utmattad av och bara kolla på tv, haha. Det kan vara jobbigt och inte göra någonting i en hel dag! Men a, jag skriver väl mera sen, om mitt "intressanta" liv, haha puss o kram skumbanan!

RSS 2.0