Only for you!

Detta inlägg går ut till en väldigt speciell person som betyder mer och allt för mig.
Jag vill börja med att säga förlåt för att jag är så jävla osäker. Det är inte alls med meningen. Jag litar på dig, det gör jag verkligen, och jag vet att jag suger på att visa det. Jag hoppas verkligen inte att du blir sårad, för jag lovar, för din skull jag bättra mig. Jag är en osäker person, med tanke på att jag har gått igenom rätt så mycket skit, men jag vet att jag gör fel om jag drar dig under den kanten. För jag vet, du är ingen sån person, Det du säger, menar du också .. och du ska veta att jag är så jävla lycklig över att få ha dig i mitt liv. Vid min sida, natt som dag. Jag hittar verkligen inga ord för hur mycket du betyder för mig, och hur mycket jag faktiskt älskar dig. Du är verkligen som solen, skiner upp mitt liv... Du är en levande ängel, och förlora dig vill jag aldrig göra. Aldrig någonsin! Jag lovar på allt att jag ska bättra mig, jag ska verkligen det. Jag utan dig är ingen person, jag är inte hel . Jag har hittat den bästa i världen. Den jag kan dela allt med, även om jag själv vet att jag har svårt och öppna mig. Och det handlar inte om förtroande då. Utan det är sån jag är. Egentligen har jag alltid sagt " Vill du inte ha som mig jag är, så är det inte mig du vill ha " Men jag lovar på allt, för din skull ska jag ändra mig. Jag har aldrig varit såhär lycklig förut, eller någonsin känt såhär innan . Du har verkligen fångat mitt hjärta. Och jag hoppas att du förstår det. Du är hela min värld. Och ett liv utan dig, vill jag verkligen inte ens tänka på. Så ja, förlåt för att jag är som jag är ... Det är verkligen inte meningen. Och jag hoppas verkligen att du förstår att jag älskar dig , mer än allt.
Joel Vinroth , du är och förblir the only one for me..

Lördag och party xd

Sitter hemma hos Joooel, världens bästa :) Och väntar på att miss Carro ska komma hit, för ikväll ska vi driiicka! Hhihi, kröök på hög nivå ;) kommer bli awesome, hoppas jag! haha :D aja, igår gjorde vi faktiskt inte så mycket, satt och spelade kort med Joel, hans mamma, hans pappa, och hans systerson Emilio! Lyckad 20 årsdag för Joel .. men drack gjorde vi iaf ;D hihi, mysigt värre ;) Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade inte bakis, så får väl se om jag gör det imrn .. haha, vore ju hemskt :( Aja, har inte så mycket mer och säga, så vi hööörs! Puss och kram skumbanan!

HATAR VINTER!

Shue, tänkte blogga lite snabbt innan jag ska träffa Carro, hon är ändå så seg ;) 
Aja, igår hade jag och Joel en månad, värsta gulligaste killen jag har! Först va vi hos mig ett tag, sen kom mamma hem och tom .. då fick vi varsin drink, hihi :) Och sedan bjöd Joel ut mig, på värsta resturangen .. fick en plankstek :$ Hihih, och sedan kollade vi på Twilight eclipse , :D bästa ever! Jag älskar hnm så fucking mycket!

Aja, idag har jag bara varit med Carro och Joel ett tag, myspys! Vi följde med Joel till tåget när han skulle hem, och sedan skulle jag äta... men det vart ju en fin middag det >.< Elen gick nästan precis när mamma va klar med maten, så fick vänta yttligare 5-10 min innan maten va helt klar, och sedan ... bara för att mamma är så suuuper duktig, så lyckades hon faktiskt tappa ut hela jävla saltkaret med salt och peppar på hela goolvet och bordet, jag och min bror började asgarva, HAHA.. det gjorde fan min dag! Men för att toppa våran jätte lyckade middag, så från ingenstans sprang pappa ut i snön och knackade på köks fönstret som en galning >.< HAHA... en grogg för mycket för hnm ;)  Aja, nu ska jag iaf snart ut igen i snöovädret, ska med lilla Carro till centrum :) Mysiiigt värre ;) 
Men men, det va allt från mig, kommer säkert mera bloggade efter helgen! puss och kram skumbanan

vinterkaos!

Shue, sitter framför datan, och väntar på att mamma ska bli klar! Hon pratar i tele med mormor, hihi :) 
Vi ska nämligen slå in Joel's andra present, hoppas den blir bättre än den jag och Carro försökte slå in igår haha xD 
Alltså, allvarligt... jag ska fan sluta gå ut! Så äckligt kallt, jag kommer fan bli sjuk :/ USCH FÖR VINTER! och snö ...
Aja, nu ska jag väl fixa lite musik till min ipod, har tuuusen år gamla låtar på den :$ haha, pinsamt ,men men!
Skriver väl mera i veckan, kommer ha rätt fullt upp, iaf tills söndag, haha! 
aja, puss och kram skumbanan!

Segt like hell , -.-

Shue, Carro har precis gått hem , va med henne ett tag från typ halv 8 :) Men anyway, träffade världens bästa Pernilla idag och Jouper! Det va jävligt kul, och ofc va Carro och Joel med också ;* Thihi, vi chillade runt i jakan centrum, tills typ halv 5, då drog jag och Carro hem, fast då hade redan Jouper och Joel dragit >.<
Men va en underbar dag, haha, Joel fick gå med tampong i näsan för han börja blöda näsblod :/ Stackars älskling xD
Men han såg jäääävligt roolig ut i tampong ;D hähä ^^
Men han och Jouper är faktiskt inte så snälla ... 

Joupe ; Joel, jag ligger med din tjej!
Joel; Neeej! 
Jouper; du får ett cigg paket ;) 
Joel; okej :D

Så jävla snälla är dom, bah typ tror att min kropp är värd ett cigg paket, gulligt -.- 
Men men, dom är helt underbara, och jag älskar dom iaf ;* 
Jag ska väl ut snart och ta den sista ciggen för ikväll, för det går inge bra och sluta röka :( 
Usch, måste verkligen skärpa mig! Aja, det va iaf allt från mig , så puss och kram skumbanan!

Gaaaaaaaaaah!

Shue, sitter framför datan och har gjort sen typ 04.00, eftersom jag inte har kunnat sova >.<
men men, får tänka positivt, är bara typ 2 timmar kvar tills jag egentligen ska gå upp, snacka om att jag kmr vara död och helt hyper i skolan idag, HAHA! :D Roooligt ^^
Men men, sitter och snackar med världens bästa Jhonny på facebook, så jag har ju sällskap :)
Han är snääll pojke, han har gett mig tips på låtar, till min mobil.. eftersom min data la in alla låtar jag har på min data till min mobil O.o och jag menar, darin på mobilen? Nej tack! Så nu ska jag fan fixa lite nya låtar, och sedan ska jag ut och röka min sista cigg tror jag! ... Jag ska vara så jävla duktig och sluta röka idag! Hihi ^^
Aja, nu har jag inget och sääääga mer , men ska lägga upp en låt tror jag :)



Livet är på topp, kan inte må sämre..

Shue,kom hem från Joel för typ 20 min sen. Mamma och pappa va så gulliga och hämtade mig ^^
Anyway, idag har jag typ soovit med Joel, mypys! Sen när jag vaknade låg han kvar och sov, men då kom hans syster hem och väckte hnm , hihi :) Hon är snäll :D Och så fort jag får pengar, ska hon färga mitt hår (a) 
Tack Elin :) <3 Aja , ska sova tidigt ikväll, om det går. Har så jävla mkt tankar just nu i mitt huvud, blir tookig >.<
Händer tydligen mycket här hemma när man inte är hemma.. men men, som sagt. Det är dags och släppa taget om vissa saker.. Vilket jag iofs har väldigt svårt för. Men har gått igenom det förut, så borde ju kunna göra det igen . Men nu ska jag börja slå min present till Joel. Eftersom han fyller 20 den 26 november :D Wei :D Han fyller bolaget ;)
Han blir stoor pojke :) Aja, det va allt från mig , förtillfället xD Puss och kram skumbanan!

Fix och trix, och en osocial pojkvän!

Shue, sitter framför datan, själv för en gångs skull, utan att prata i tele xD
Har precis fixat lite minnes kort till mobiler och sånt dära. Thihi, känner mig duktig :) 
Aja, skolan idag va väl sådära, gjorde massa saker, eftersom det va brandmän som visade oss hur man skulle göra om man såg någon typ vara nära på och dö! Det va fan inte najs och göra mun mot mun metoden på en docka! Usch :( Aja, fick iaf sluta halv 12! Va i jakan centrum med Carro och Baker tills typ halv 1, när dom drog hem, och sedan drog jag med Joel hem ... som inte har sovit på hela jävla natten, blir tookig på hnm! För han somnade såklart hos sig runt typ 5, och vid halv 7 drog jag hem! Finns egentligen ingen mening och vara med han när han bara sover iaf.. han är en dryg jävla mupp! Åh blir fan tokig. Ska sluta träffa hnm på dagarna, för han somnar alltid, så då kan jag lika bra vara hemma. Aja, ska snart ut och röka. Det här med och sluta röka, går fan åt helvete för mig asso! Men jag ska verkligen försöka sluta, det har jag lovat mig själv! och jag kommer klara det, någon gång! Men puss och kram skumbanan!

Ny vecka, nya möjligheter!

Shue, sitter framför datan och ska snart hoppa in i duschen och ta ett varmt bad tror jag, om jag orkar, ska iaf duscha! Men först skriva lite snabbt här :) Idag har jag varit hemma och haft ont! Hela dagen typ, men runt typ 7 gick jag ut på promenad med Carro! Alltid lika trevligt! Aja, det här med och sluta röka tror jag faktiskt kommer funka , har inte rökt så mkt idag! Och har köpt ett cigg paket som jag ska ha , för att jag ska trappa ner först och främst på cigg. Sen efter det ska jag nog ha slutat iaf lite mer x) sen får vi se hur det går. Känns rätt dumt och sluta röka nu när jag har lingonvecka, men jag får försöka! För min vilja är nog starkare än vad jag vet om! :)
Höhö, och snart är det jul igen, ångest för att man ska komma på julklappar till släkt och vänner, som tur så ska man ju bara köpa till mamma, pappa, bror, kusin, John och Carro, eftersom jag vet vad Joel ska få redan. Men vet dock inte vad jag ska ge hnm i födelsedags present, någon som har en idé?! Skriv gärna då! För han fyller 20, och jag är helt lost när det gäller och ge bort presenter ibland! Iaf till hnm ;o Men men, det löser sig nog! 
Det va iaf allt för mig, för nu ska jag hoppa in i duschen! Puss och kram skumbanan

mensvärk :/

shuue, sitter i  tele med Joel, som vanligt ^^ har världens jävla mensvärk, känns som om jag kommer dö! Och svimma... hatar verkligen att ha mens! men anyway, har haft en awesome helg med världens bästa älsklings Joel! igår på dagen åkte vi till norsborg och hälsa på Joels syster Annah, hennes man Lasse, hans syster Lena och Annah och Lasses barn Camilla och Jenny ^^ det va roooligt :D och på kvällen kom Joels syster Marre och hennes kompis Jenny och hämta oss. För Joel skulle skrämma Marres kompis Mats! haha usch va rädd han blev, men roligt hade vi! Sen igår kväll/natten spelade jag, Joel och hans föräldrar kort, vi körde vändåtta! haha, fett roligt spel, men jag förlorade :( men får skylla på att det va för att jag spelade första gången också (a) Vi hade mysigt, och vi drack en hel del :) men men, det va väl min helg! Har iaf inte så mkt mer och säga, så puss och kram skumbanan!

fredag och tråk kväll! :(

Shue, håller på och städa och sortera mina kläder, tar ju fan tuuusen år, och har inte ens fixat klart mina kläder än efter typ en timme, sjukt! ;o lite mkt kläder kanske man har, men men, klagar inte :D 
Aja, ska ut och ta en cigg snart, och vet ni ?!?! Jag ska sluta röka efter helgen! Helt seriöst, jag har inte råd att röka, och sen ska jag försöka bli av med en ful vana! Men men, får väl se hur detta slutar ... önska mig lycka till (a)
Hihih, aja, ska iaf ut och ta en cigg nu, och sedan fortsätta med att fixa kläder, sedan städa hela jävla rummet, för sedan ska jag duscha, och klockan 19.00 tills 22.00 har jag tvätt och fixa , roooligt värre -.-
Får hoppas att min underbara älskling vill komma och hålla mig sällskap (a) Hihi :')
Aja, det va väl allt från mig, puss och kram skumbanan!

nya problem varje dag!

shue, sitter i tele som vanligt och gör inte så mkt mer, kollar runt på facebook mest. Höhö, kollade på tv ett tag, men skulle pappa ha den, och orkade inte tjaffsa emot hnm. Han vart sur på mig idag när vi åt också, helt utan andledning, hatar verkligen att vara hemma ibland.. speicellt nu när jag inte längre pratar med min bror heller, det gör så jävla ont och sakna hnm :/ Jag som behöver hnm , men jag får acceptera att han har ett eget liv, även om det är svårt . Aja, imrn ska jag iaf gå te min kurator i skolan, och kolla om hon har tid och snacka ett tag, känner att jag kan behöva det igen . :/ Har nog inte så mkt mer och säga nu, eftersom jag ska ut och ta en cigg, jag behöver det verkligen! Skriver mera i veckan, puss och kram skumbanan!

Shalalala!

Shue, sitter framför datan HEMMA efter att ha duschat en varm och lång dusch! Skönt som fan asso, eftersom det är värsta vinter snö kaoset ute, UUUSCH JAG HATAR! Kan det inte bara bli sommar igen?! 
Anyway, har sovit hos min älskade Joel igår tills idag, det va myspys! Skolan började igår också, ogilla på hög nivå! Men men, ska försöka sova tidigt ikväll också, efter att min tvätt klar, hihi så duktig jag är som tvättar! aja, har nog inte så mkt mer och säga om mitt "intressanta" liv, höhö! Skriver mera i veckan, puss och kram skumbanan!

depp ..

Shue, sitter i tele med världens bästa pojkvän. Mår bokstavligen skit just nu, för allting är så jävla fuck'd up!
orkar bara inte med livet just nu... känns som om jag förstör exakt allt hela tiden :'(
känner mig helt värdelös... livet vore faktiskt bättre utan mig... det känns iaf som det!
ibland önskar jag bara att jag kunde få försvinna, inte för alltid men för en stund.
men men whatever, mina tankar är som dom är..
har inte så mkt och säga nu, så skriver väl mera i veckan!

Härlig biltur xD

Shue, sitter hemma hos min underbara Joel :) Har typ precis kommit hem från Värmland, Filipstad, där Joel, Jag och hans kära föräldrar hälsade på Joel's farmor :) Det va myspys! ;D Bil resan dit tog typ 3 timmar, då Joel sov typ hela vägen, medans jag skickade nästan 100 sms till Carro, Baker och Jhonny :D haha, har man tråk så har man :D
Aja, iaf på vägen hem sov jag , så det va ändå rätt skönt! Och snart ska vi väl umgås med hans föräldrar, kommer bli mysigt! Ska få en öl (a) Hihi :$ GOTT! , aja skriver mera i veckan, puss och kramskumbanan

Myspys!

Shue, sitter framför datan och är med världens bästa Joel! Men han är typ full .. :(
aja, idag har jag iaf träffat Jessica! Det va fett mysigt , vi snackade om en jävla massa, måste fan träffa henne igen och oftare! Men anyway, ska kolla film nu med Joel, känner mig elak mot hnm xD
Puss och kramskumbanan!

<3


jag älskar dig! Du är allt för mig älskling! <3 
Issa hjärta Joel .



Måndag kväll! :D

Shue, sitter framför datan efter att ha fått alla bilder från Carro ifrån i lördags och förra veckan :) 
Hade det fett awesome på PG i helgen, hähä :D lyckad kväll! Och just nu sitter jag och pratar med Joel min underbara pojke i tele, och har varit ute ett tag och träffat Carro också :) 
Imrn blire träffa Jessica, ska bli myspys, sen kanske hem till Joel, om jag får x) 
Aja, har inte så mkt mer och säga förutom tack till alla som va med i lördags för en lyckad kväll!
Puss och kram skumbanan!

RSS 2.0