trött, seg o klarvaken -.-

shue, sitter o pratar i tele med Chrippe om hans tjej och håller hnm sällskap medan han är på väg :)
ska snart börja packa min resväska :D haha, roligt asso -.- men men, måste ju. Åker till teneriffa på tisdag, och har massa och göra! snacka om att ha upptaget schema! Aja, idag har jag bara varit i skolan sollentuna centrum och sedan bromma centrum, fick en bok som heter "farsta frittfall" den verkar fett bra, fick hårfärg också, så imrn ska jag färga håret :D äntligen asso! :') har inte så mkt mer och skriva eftersom jag måste sköta min facebook också (a) men hörs igen så fort igen jag hinner blogga! puss och kram skumbanan!

September och iskallt!

Shuee, kom hem för typ en halvtimme sen efter att ha suttit ute ett tag med Carro! Det va skönt och bara prata, men så jävla kallt! Har fan vinter jacka på mig redan nu, fast det inte ens är Oktober än! ;o Fyfan! 
Aja, jag försov mig imorse, kom till skolan 09.50 ist för 80.30 :/ icke bra, men missade bara en lektion, och sen typ en morgon kaffe lektion, så det va ju inte så illa! Aja, skolan va väl okej, jobbade på historian sådära, sen vid lunch drog jag, Carro, Baker, Wiking och Angus till centrum, där vi senare Träffa Jeppe, och sen kom Sara också! :) Myspys! Aja, när jag kom hem, däcka jag typ på en gång, HAHA så jävla trött :( Så blir sova tidigt ikväll, men ska först kolla på ngn film, om jag har ork! Och en sak till, jag börjar få ont i halsen, och börjar känna mig sjuk! Vilket inte alls är bra för jag drar te Teneriffa på tisdag! Så den här veckan har jag fullt upp med och packa , hähä och lite annat (a) Aja, det va iaf allt från mig, och min fina dag idag! ;o Skriver mera imrn, om mitt kära liv, haha :) 
Puss och kram skumbanan!

Mitt hår!

Alltså jag är bara tvungen och slänga upp bilderna på mitt hår, för att förvarna folk om att jag faktiskt inte ser så normal ut, och ni någon skulle träffa mig inom den närmsta veckan! haha :)


Alltså snacka om misslyckad blondering ! ;o men ska försöka fixa det på fredag!

bra låt!

Måste bara slänga upp en skit bra låt! Den har verkligen ett budskap som jag tycker är as bra, för det hon sjunger är ju fan sant! 



Trött och iskall!

Shue, sitter framför datan en snabbis bara! haha, är sjukt trött, och helt död efter all hårfärg! Mitt hår är fortf. inte blondt och det är kaos! ;o Ser ut som en morot i håret eller ngt -.- skit snyggt nej! Men på fredag blir det shoppa ännu mera hårfärg och försöka fixa mitt hår, och sen lite kläder ofc! Hade fett chill i skolan idag! Jag och Carro träffade Wiking ett tag,han skulle få sin väska! Tur att han kom, annars hade jag kasta den (a) nej men orkade inte gå runt med den liksom -.- Aja, ska soova tidigt ikväll för imrn börjar man ju halv 9 -.- lyx! Nej inte direkt, och jag måste verkligen börja sköta skolan bättre, göra saker på lektionen och sånt, men asso får ändå damp på mina lärare, dom ger mig prov som jag redan har gjort och fått godkänt på, dom ger mig frågor som jag svarat på, bara för dom inte har kvar mina saker! Blir gaalen asso! ;o Aja, nog om skolan, uttråkat och prata om den haha :) Men jag drar till Teneriffa om en vecka! Lääängtar, sol värme och ingen jävla höst! Sen blir jag 18 om 2 veckor också, hähä. :) Aja, det va allt för mig för idag, så puss och kram skumbanan

Seg, segare, segast!

Shue, är fett seg ifrån igår, eftersom det vart party party, vart inte full men onykter va jag! Härligt som fan, förutom just nu, är bara så jävla lost haha :) Aja, vaknade iaf inte med huvudvärk eller ngt sånt och det är skönt! Kom hit massa folk igår, trevligt faktiskt! Känner ju några av dom, och lärde känna några till sådära. :)
Aja, idag har jag iaf färgat håret, eller blekt med avfärgning, ska bli blondie igen! YES! Äntligen, men det är orange just nu, skit porrigt ju ;) Nej men aja, ska langa upp lite bilder från igår, och sånt. :) Och har varit ute och träffat Carro en stund också! Mysigt, men jävligt kallt! haha :)
Aja, bilderna kmr nu! :)









Det va några bilder ifrån igår, orkar inte ladda upp alla!
Men ska slänga upp några andra bilder på mig ! :)


Mitt fina hår, men imrn blir jag blond! Hoppas jag! :)
Aja, det va allt från mig den här dagen, skriver mera imrn, och langar upp mera bilder på mitt hår då!, puss och kram skumbanan! 


Chill kväll! ;D

Shue, sitter och kollar på tv medans jag väntar på att mina kära vänner ska komma hit ikväll! Det är ju chill krök asso! :) Eller mini party HAHA! ;) Men ikväll ska jag fan bli fullare än fullast, iaf försöka! hahaha :D 
aja, idag har jag varit i bromma ett tag med mamma och pappa, sen drog vi till barkarby, fick ett par mjukis byxor! :D sen efter det drog vi till jakan, där jag fick hårfärg och lite kläder! Men men, det va en härlig dag, va uppe med tuppen också! inte likt mig ett dugg, men men . Skriver antagligen imrn , då det säkert kmr en upp en och annan bild från ikväll! Så puss och kram skumbanan!

Dålig uppdatering ;/

Shue, fredag och har kommit hem från skolan för ett tag sen! Har inte uppdaterat något på ett tag nu. Men dock ändå, har varit sjuk och haft fullt upp! Iaf, ska inte skriva så mkt ändå, men i onsdags va jag inne i stan med mamma, hängde med henne på hennes fackmöte som handlar om deras jobb. Det va intressant faktiskt. :) Fick en väldigt god middag och sånt, och kom hem kvart i 1 på natten , lyckat! Men förövrigt har jag bara legat hemma med feber, förkylning och mensvärk, ogilla! Men nu är jag iaf pigg och glad :) Ska rensa min data snart, eller sortera allt haha! Kan behövas eftersom min data är kaos just nu! Och efter det blir bara chilla och kolla film, är fett trött så ! 
Men det va allt för mig för tillfället! Puss och kram skumbanan!

Sovdags snart!

Shue, har en haft super mysig kväll ute med Carro, Angus och Baker! Vi satt i en port och jag typ "dansade" oseriös på hög nivå! hahah men roligt som fan hade vi :) Aja, ska sova snart, om jag kan.
Händer så jävla mkt skit i mitt liv just nu, så min hjärna nästan spricker. Snacka om att jag går runt med falska skratt, när gråten egentligen sitter i halsen. Just nu känns det verkligen som om att jag inte kan lita på någon, och då menar jag bokstavligen! Jag förlorar allt mer och mer vänner, och det är inte mitt fel. Jag har ju inte ens gjort något.. OM JAG ÄNDÅ VORE DÖD!
Då skulle jag slippa gå runt och leka glad hela jävla tiden .. för tro mig, det är inte lätt! Tårarna sitter ju fyfan i halsen, och jag börjar känna mig deprimerad igen, vilket verkligen suger. För jag har lovat mig själv att aldrig mer röra ett rakblad, men hur ska jag orka? när jag egentligen inte vet något annat sätt som kan ta bort smärtan,än just rakblad? Och "vänner" javisst, vissa finns, men jag kan inte ändå inte prata ut, och därför väljer att jag skriva på min blogg ist. För tror ändå inte det är många som läser den iaf. Vilket är skönt .. För alla behöver inte veta hur jag mår, och hur mitt privatliv ser ut. Men men... Jag ska iaf sova snart, och gråta mig själv till sömns! Om jag ens kmr få ngn jävla sömn! :/

Äta, tv sen ut ! ;D

Shue, har aboslut inget och göra, så kan skriva lite och slänga upp en låt! ;D
Jag har typ precis pluggat klart, jag vart nöjd med min film recension! Men får se vad min lärare säger imrn.. haha!
Aja, ska väl försöka äta ngt snart om jag orkar, haha är fett mätt asso! ;o Men men, sen blire ut och träffa mina underbara söta änglar! :) Kmr bli en myspys kväll alltså! :) Aja, nu kmr iaf ngn låt som jag slänger upp random! :)




jag typ älskar den här låten alltså . Den är grymt bra ! :) 
men puss och kram skumbanan!

En ny dag varje dag! ;)

Shue, har precis typ kommit hem från skolan, men satt utanför min port ett tag och snackade med Angus, fett skönt! :) Hon är en underbar person alltså :) Och ikväll blire ut och träffa henne, Carro och Baker ett tag! Myspys! :D
Aja, va väl en rätt okej dag idag i skolan, gjorde inte så mkt :/ men men, ibland är det skönt och slappa, pratade rätt mycket om valet och sånt.

Och en sak jag bara måste få säga, om man inte vet vad man ska rösta på, borde man inte rösta alls. Förstår verkligen inte hur folk kan ha valt in SD till rikstan, helt jävla sjukt! Visst att dom vill stoppa invandringen är väl en sak och stå för, men dom står för så mkt mera sjukt, dom är fan hitler nr 2, och jag tkr det synd att folk inte fattar det :/ Men men, folk röstar ju som dom röstar, men tkr ändå det är dåligt! För sverige har alltid varit ett frittland, har alltid haft " frihets religion" och sånt, men det är en bra sak enligt mig. Men självklart ska inte folk som gör inbrottt, misshandlar,  våldtar och förstör sverige på olika sätt få bo kvar här. Så varför ens sätta dom i fängelse ist för att inte kasta ut dom? skicka hem dom till sitt hemland? ;s I don't get it. Men men... Ska inte skriva så mkt mera, men jag står för det jag tkr iaf! 

Aja, nu ska jag iaf plugga, ska göra en film recension om Snabba cash typ! haha, kul noot.. men men, plugg är plugg, och det är lättare och göra framför en data än i skolan! ;) Så skriver antagligen mera ikväll! :)
Puss och kram skumbanan!

Söndag och seg!

Shue, har inte varit inne på datan sen i fredags, dålig uppdatering med andra ord, men får skylla på att jag låg med feber hela dagen igår :/ usch, men men. Va en jävligt najs fredag hos mig, allting va fett rooligt! Slänger upp bilder om det sen! Aja, idag har jag vart på bilskola, haha inte kul.. va på ngn kurs med bror och pappa! Och efter det gick ut jag ut ett tag och träffa min underbara Caroline , vi satt mest och snacka , som vanligt, men det är skönt. Sen senare ikväll ska jag hoppa in i duschen, och sedan sova tror jag! Skola imrn .. igen -.- haha :)
aja, nu kmr iaf lite bilder, njut och inget sprut tack! 




















Sådär ja, det är iaf några bilder från i fredags! orkar inte ladda upp alla! haha :)
aja, har inte så mkt mer och säga, så puss och kram skumbanan!

Fun tonight! ;)

Shululu, idag mår jag toppen! Haft en trevlig dag med Angus och Carro i skolan! Slutade halv 2 ;D fett awesome! :)
Jag är själv hemma också, haha.. eller nja, va iaf, tills bror kom hem för ett tag sen, får hoppas på att han själv ska ut idag, för tooniight kommer mina älskade änglar! Men dock inte John :/ Men men, kmr bli en suuper duper roolig kväll, hoppas jag! Och snart ska jag börja sminka mig, haha har redan duscha, och jag är duktig! Har rökt 2 cigg sen typ 14.00 idag , fett stolt! Ska liksom försöka sluta, men men , bilder kommer imrn från ikväll :) Så cya later bitches!

Glad, ledsen, deprimerad, så många känslor.

Shue, har precis kommit hem från min sööta urgulliga mormor som fyller 81 idag! Haha, hon va redan full när vi kom , men hon dock fullare när vi åkte! Slänger upp 1 bild på henne sen, bara för hon är min älskade mormor!
Aja, tänkte passa på och skriva grattis till min älskade ängel Carro igen, som blev 18 idag! Grattis till dig :D
Har haft en skön dag med henne & Angus idag! Wiking kom ett tag också! Aja, har bara varit i skolan så det finns inte så mkt och säga!

Men jag har några saker som jag bara måste få ut mig, inte för jag vill, men hellre att det står på min blogg, än att jag låter tanka döda mig på insidan! Det här egentligen ingenting jag vill att folk ska veta , men a ..

Jag kan börja med och säga att jag faktiskt inte alls mår bra, just nu känns det som om hela min värld är trasig! Det beror på många andledningar, jag har en stark känsla som handlar om sorg, jag vet inte hur många dagar, veckor, månader eller år min mormor kommer finnas kvar , det enda jag vet är att den dagen kmr bli den värsta i mitt liv. Visst jag har gått igenom ett helvete igenom mina år, med massa problem hemma, tänker dock inte skriva ut vilka.. men det här mamma och framförallt pappa kmr in i bilden! Pappa, jag kan förstå att du inte heller hade en bra uppväxt. Med en morsa som lämna bort dig till din morfar och hans nya fru! Att du inte ens vet vad din egna pappa heter, alltså min farfar. Och ja, självklart mår man dåligt av något sånt, men det är ingen ursäkt till hur du betett dig mot mig, och när jag va liten, inte heller bror! Du har haft dina problem, det har alla! Men det är ju knappast mitt eller brors fel till att din morsa och farsa va störda! Förlåt för jag säger det här, men du borde få veta, eftersom jag inte kan prata om det face to face! Jag är besviken på dig, för du inte fanns där för mig när jag va liten, eller tonåring, jo nu finns du, men jag är snart 18, då är jag vuxen, då ska jag kunna klara mig själv. Men visst, jag kmr aldrig kunna leva utan dig, och jag vet att du är en bra pappa, det vet jag! Men jag kan inte förlåta dig för allt du har gjort, inte bara mot mig, utan även mot mamma! Jag har kvar minnen sen jag va liten, och dom kommer säkert sitta kvar i mitt psyke länge, men jag ska inte skylla allt på dig! Jag har haft mina problem, jag vet det.. och jag skyller inte allt på dig heller ! Inte mamma, inte någon egentligen, men jag kan inte heller påstå att era bråk faktiskt inte har påverkat hur jag har mått dom senaste åren.. jag har inte varit världens bästa, men ingen kan vara "världs bäst" det vet både du och jag! Och ja, vi har en bättre kontakt nu, än vad vi någonsin haft innan, och det är jag glad för , jag önskar bara att vi kunde ha haft det enda sen jag va liten, men det förflutna går inte och ändra, hur myckte jag än vill det. Men a.. jag tänker inte skriva mer, för jag vet inte vad jag ska säga, men en sak är saker, om du dör, dör en del av mig! För vad som än händer så kommer du alltid vara min pappa, och visst, vissa stunder har jag hatat dig, sagt en massa saker, och jag tänker inte säga att jag ångrar dom orden, för isf skulle jag inte ens ha sagt dom från början.  Men du ska veta att jag älskar dig, även om jag inte kan förlåta dig för allt som har hänt under min uppväxt...
"Daddy Daddy don't leave
I'll do anything to keep you
Right here with me
Can't you see how much I need you
Daddy Daddy don't leave
Mommy's saying things she don't mean
She don't know what she's talking about
Somebody hear me out"


Aja, nu kommer iaf en bild på min mormor! 



Nyduschad & fräsh! :)

Hallu, har precis typ legat i badet i en och halv timme, fett skönt! Läste min bok ving klippt ängel ett tag, den är så jävla fucking bra! Kan verkligen inte sluta läsa den eller släppa den! ;o Aja, pratat lite med Lange i tele också, haha :) Fuckfacet tvinga mig och logga in på msn, så kan ju lika bra blogga då ;) haha, men ska iaf soova tidigt imorgon! Har varit så sjukt seg dom senaste dagarna när jag har gått upp , så ikväll blire iaf hoppa i säng tidigt! Är faktiskt rätt trött asso ;o Aja, det va väl allt jag har och säga för ikväll, skriver mer imrn! ;) Då händer det roliga saker! :) Höhö ^^ puss och kram skumbanan!

Städ och fun med Carro ^^

Hej på er, idag är det en toppen dag! Fråga inte varför för jag har inte svaret! :)
Iaf, jag har varit i skolan med Carro idag och vi hade rooligt, vi ändrade vårat schema haha :)
Men ingen av oss vill gå kök pga en andledning eller några styckna! Aja, efter skolan gick jag och Carro med Malin till bussen sen efter det drog vi till pappas polare's jobb :) En bilverkstad! Jätte kul noot, men men, iaf ...och efter det drog vi till pappas mc klubb, och drack coola och lyssnade på musik! Sooftish :) Nej men allvarligt nu, jag har städat idag, känner mig extremt duktig ;o och just nu sitter jag med Carro och gör ingenting! Min lilla baby blir btw 18 år imorgon! Grattis till dig Carro ^^ <3 Och senare ikväll ska vi till jakan ett tag, myspys! :) Skriver mera sen kanske, om jag har ork! Puss och kram skumbanan!

Ont i magen :/

Har precis kommit hem från skolan ... skönt alltså! Hänt så jävla mkt knas idag men aja, det blir bra hoppas jag! Ikväll ska jag städa mitt rum, KOMMER TA TUSEN ÅR! Åh ;o Men men det måste ju göras någon gång! haha :) 
Har egentligen inte så mkt och säga, är inte direkt på världens bästa humör just nu, allt känns knas asso! Men skriver mer imorgon! Puss

Börjar typ bli sjuk igen -.-

Shue, har precis kommit hem från att suttit barnvakt, det va väl skoj sådära, lekte mest med Filippa, deras hund! Medans John ( inte Baker alltså) Spelade Wii! Aja, på onsdag kanske jag ska sitta barnvakt igen men jag vet inte om jag vill, känns inte direkt kul och sitta instängd i ett rum med en 6 åring och en hund i 3 timmar typ ;s speciellt inte när färäldrarna faktiskt ska vara hemma, snacka om att bli utnyttjad eller vadå? -.- Aja, får iaf se hur det blir. Men men, skola imrn, fast jag börjar bli galet förkyld igen , usch hata, hostar som in i helvete och allting! Men jag måste bli frisk igen tills på fredag ju! ;o För blire kröökish :) Aja, ska sova snart , så har inte så mkt mer och skriva, puss och kramskumbanan!

Hata regn!

Shue, har precis kommit hem från skolan typ! Har varit en okej bra dag asso, men blir så jävla irriterad och less på mina lärare! Ena veckan heter jag "Jessica" och idag blev jag kallad för Josefin! -.- Asso, shit snacka om att INTE kunna elevers namn! Men men skitsamma, får släppa det dära, ett namn är inte hela världen egentligen ^^
Tkr ändå att dt lite komiskt att jag får nya namn varje vecka xD Aja, hänkade med Carro till centrum ett tag efter skolan, hon skulle shoppa ^^ och ikväll ska jag jobba, sitta barnvakt, kmr bli skönt iaf! Sen hem och sova! Och på fredag blire kröök hos mig, bäästa ever! Fira Carro's 18 årsdag så det kmr bli tjoockt med naajs! :) 
men skriver kanske later, om jag har tid och ork, så puss och kram skumbanan!

Om det va du & jag, skulle jag vara lycklig.

I mina drömmar finns bara du och jag, för i verkligheten är det inte mig du vill ha ... 


Alltså åh, jag vill åka nu och inte om 3 veckor! jag längtar så jävla grymt mkt, och snart blir jag 18 också, kmr bli awesome! Om ändå tiden kunde gå fortare ibland! ;o

Segaste ever!

Shue, idag har jag tekniskt sätt sovit hela dagen, och är fortf sjukt trött! Är på ett jävla pms humör asso, och det hjälper inte att min data är så jävla fuuckat seg! Åh får fan damp! Men dock ändå, ska bli skönt och få hoppa in i duschen snart, och senare blire tv och kolla på Irene Huss med mamma! :) Ska bli myspys! Fick värsta middagen idag igen, den tog 3 timmar och göra typ -.- och det va lamm! Ngt jag egentligen inte tkr om alls, men det funkade faktiskt. Kan ju inte vara oartig och tacka nej! Aja, igår va jag iaf ute med Carro, vi hade tråk men ändå rätt roligt faktiskt, vi drack lite, men ingen vart väl påverkad sådära, jag behövde bara en återställare sen i fredags! HAHA :) Men aja, pappa bjöd oss på donken, tjoockiscrew haha (a) :$ Men det va gott, och jag tog några bilder, men dom slänger jag angtagligen upp imrn! Aja, har inte så mkt och skriva, så det va allt från mig för idag! Så puss och kram skumbanan!

Awseome igår!

Shue, har typ precis vaknat till liv från igår, hade världens bästa kväll hemma hos Malin! Så jävla roligt ;o Men jag spydde dock blod och Slem :/ Ngt stämmer inte med min kropp (a) Aja, jag och Carro virra runt i kallhäll ett tag tills typ kvart i 2, då bestämde vi oss för att dra hem! Men innan vi gjorde det lyckades lilla jag (a) Att tappa en hel flaska liter vodka som inte va öppen en rakt i marken, så där försvann den spriten :'( Men ändå, började asgarva så fort jag tappa den! Det är ju tjoockt med skills ju! haha, och jävligt fail! Aja, ska langa upp massa bilder från igår, så tänkte inte skriva så mkt mer! Puss och kram skumbanan
















hahaha det va iaf några utav gårdagens bilder! Dock inte så jätte fina, men det är minnen på hög nivå iaf! ;o Btw, Wiking, Malin, Carro & Baker, GLÖM ALDRIG BORT ATT JAG ÄLSKAR ER! NI ÄR MITT LIV! NI GÖR MIN DAG, NI ÄR MINA LYCKOPILLER OCH LJUSET I MITT LIV! Jag finns för er, natt som dag, glöm aldrig! <3 MASSA KÄRLEK TILL ER!<3

HAHAHA, :D

Ska fan dunka den här låten i skolan på alla mina lektioner, undra om skolan inte skulle bli lite roligare då ;)



äntligen fredag! ;D

Shue, har precis kommit hem från Haga parken, va väl okej där, men endast för Malin och Amanda hade med sina hundar, och för jag hade grymt trevligt sällskap! ;D Jag , Amanda, Carro, Baker & Malin gick dock inte runt hela Haga parken med Rickard, Pia, Anna-karin och våran "grupp" för hade vi det hade vi fått gått hur låångt som helst. Tog fan typ en och en halv timme för dom och komma tillbaka, medans alla andra lärare typ satt ner och pratade och sånt skit ^^ Rickard ska alltid prata om allt! -.- Aja, ikväll blire naajs, ut och träffa Wiking, Malin, Baker & Carro, bästa! Lite stressigt bara ikväll, men det löser sig hoppas jag! ;D Lär komma massa bilder från ikväll ;D haha :) Aja, har inte så mkt och skriva just nu, ska väl hoppa in i duschen om ett tag, sen fixa mig, men först ska jag äta upp min "lunch" risifrutti ! Tjoockis :$ Aa (a) Aja, puss och kram skumbanan!

Random!

Höhö, har aboslut ingenting och göra just nu, så tänkte skriva lite om mina underbara vänner!

Ni är verkligen som solen, lyser upp min dag, ni är som kondomer, skyddar mig från allt ont! , Ni är som lyckopiller, får mig alltid glad oavsettvad!
Jag älskar er, ni gör min dag. Vissa pratar jag oftare med än andra, men alla har en betydelse i mitt liv. Det finns vissa som jag har tappat kontakten med, vissa helt. Jag kan inte påstå att jag saknar vissa heller, men alla som har varit i mitt liv någon förut eller nu, ni betyder, och finns i mitt hjärta! Jag skulle inte ha funnits idag om det inte vore för er! Ni förstår verkligen inte hur mkt jag älskar er, och hur mkt ni betyder för mig! Inte bara för mig personligen, men utan er hade jag inte ens haft ett liv. Så tack till alla som har funnits för mig! Trots att jag inte är den bästa i alla lägen, så lovar jag er en sak, ni är mitt liv och betyder allt! Jag tänker inte heller nämna namn, för dom jag menar vet det redan! Ni är verkligen guds änglar, och jag tacksam för att jag har fått er i mitt liv!

Najs suprise ;)

Shue, har precis kommit hem från skolan. Vart en seg dag men ändå så jävla skön! Hade kök imorse, och vi bakade bröd. haha x) Men dom vart väl okej goda, jag brukar inte äta, men jag smakade, och nu mår jag illa :( Men men, dock ändå, fick massa frågor och ett papper, jag gjorde typ nästan hälften av frågorna, värsta pluggisen, fast jag inte är någon! ;o Men men ,hängde med Angus, Carro, Malin, Wiking och Baker idag! Fett kuuul! :) Langar upp lite bilder sen från idag också! Höhö ^^ Aja,hade svenska lektion med Rickard, HAHA.. han är söt :) *NOT* Och imrn ska vi tydligen till haga parken och kolla på massa saker där, kuul... nej men kamran åker med iaf, ifall att man kan fota ngt intressant ;) Aja, bilderna från idag kmr nu! :)

Det va iaf några bilder från idag, dom bjuder jag på! ;) 
snart blir familjeterapi möte, kul! -.- Aja, skriver antagligen mera ikväll, om jag pallar! :)
Puss och kram skumbanan!

Mysig kväll !

Shue, har precis bastat med bästa Caroline! Skit mysigt, och vi hade jävligt kul! Ska slänga upp lite bilder också, haha :) Dom är dock inte världens finaste, men skitsamma! Det är minnen så ;) 
Just nu gör vi iaf inte så mkt, jag sitter här och fixar min blogg, och sånt, medans Carro sitter och kollar på idol, som jag själv tkr är as tråkigt -.-  Aja, slänger upp bilderna nu! 


hahah, så jätte fina, noot, men men! Jag bjuder på dom bilderna ;)

Seg daag!

Shue, sitter med Carro framför datan, och är inne på facebook. Vi väntar på mr Baker, som kmr om över en halvtimme -.- han är seeg i huvudet (a) men han är seg annars också x) Aja, vi ska väl antagligen kolla på film senare, eller ngt. För varken jag eller Carro orkar gå ut. x) Jag har feber typ så, a :( Va inte i skolan idag heller, för jag inte pallade dra dit. Gjorde ändå inget viktigt! Dom typ hade massa politiker i skolan, sen skulle man rösta, jätte intressant, jag ska inte ens rösta i år, så bryr mig inte. Så jag valde att stanna hemma idag, men det va väl lika bra. Har en förjävlig hosta, så a :( Men men, skriver antagligen mera ikväll, ska vara social mot Carro nu :) Puss och kram skumbanan!

Detta inlägg handlar om en väldigt bra vän!

Caroline Emma Ström, det finns egentligen inga ord som kan beskriva en sån fin och underbar person som dig. Men jag ska försöka, och även om jag själv vet att jag inte kommer lyckas så speciellt bra så hoppas jag att du förstår vad jag försöker säga men den här texten. Okej, Caroline, för det första måste jag få säga att du är en speciell och underbar vän. Du är som solen i mitt liv. Du lyser upp min dag som en stjärna, och så fort jag träffar dig blir jag glad. Haha, vet att det låter som värsta kärleks texten, men vänskap är kärlek. Och a, du betyder galet mycket. Vi har tuuusen minnen ihop, och allt som vi har gått igenom tillsammans, natt som dag, finns i mitt hjärta. För en som dig, glömmer man aldrig. Du är så grymt speciell, och den som inte älskar dig som du är, saknar både hjärna, hjärta och helt enkelt känslor. Du är en sån stark person i dig, du vet vad du vill, och det är toppen! Jag vill faktiskt tacka dig för att du finns i mitt liv, för att utan dig skulle jag sakna en bästavän. Du är så sjukt älskad! Jag hoppas verkligen du förstår det. Asso shit, vet inte ens hur jag ska kunna skriva för att förklara dig som person, tror inte det går. Ingen är perfekt, men du är jävligt nära. Du är som en ängel, du finns för mig när jag behöver dig. Så tack , för att du stöttar mig när jag mår dåligt. Du ska ALDRIG tvivla på att jag inte finns här för dig. För det gör jag, mer än natt och dag. Skulle jag förlora dig nu, skulle jag förlora en del av mig själv, av min själ. Du har en plats i mitt hjärta, och du har livstid, för mitt hjärta är ett fängelse. Jag släpper aldrig taget om dig! Och visst, jag kanske inte är världens bästavän, men jag försöker så gott jag kan , och finnas här för dig och sånt. Jag menar aldrig och vara kall mot dig på ngt sätt. Men du vet hur jag funkar, så hoppas du förstår det. Och helt seriöst, vi har känt varandra ett år. och vi har aldrig någonsin bråkat. Det är vad jag kallar för äkta kärlek. Dessutom skulle inte skolan eller livet vara lika roligt utan dig. Du är den jag behöver för att kunna le. Fuck kärlek, jag behöver ingen kille faktiskt, för all det stöd och kärlek som jag egentligen behöver får jag utav dig. För Vänskap är kärlek, och kärlek är vänskap. Och en sak till, när vi blir 18, så kommer livet vara awesome! Då blire ut du och jag! och ragga på ;) Hähä :) Nej men ska inte skriva så mkt mer, du ska orka läsa också x) Hoppas jag iaf att du vill. Men aa, GLÖM ALDRIG ATT VAD SOM ÄN HÄNDER SÅ ÄLSKAR JAG DIG! "

If I used to love you baby , Ain't nothing like I'm, I'm loving you now"


Chilla me Schill idag :D

Shuue, ska snart ner och göra te, och röka en snabbis och sen blire hoppa in i duschen! ;) 
Har haft en skön skoldag idag, slutade 11.40 :D men jag slapp idrotten så aa. Men när jag slutade drog jag med Malin och Carro te centrum där vi chillade galet tills Carro spydde :/ Men men. Sånt är livet ibland, och hemma har jag bara sovit haha. x) Men nu är jag vaken (a) måste ju duscha, och det är en ny dag imrn, vill helst kunna sova inatt xD Aja, skriver väl mera imrn! Puss och kram skumbanan!

Trött , trött och ännu mera trött!

Shue, har precis kommit hem från mitt "jobb" haha, nej men har suttit barnvakt sen kl 18.00 tills 21.00 :) Kul men ändå inte, va fett trött idag så gjorde inte så mkt asso, men iaf. Ska snart kolla film, sen blire sova! Börjar ju halv 9 imorgon :( Buhuuu , aja, skriver säkert mer imorgon! :) Puss och kram skumbanan!

Måndag x)

Shue, kom hem från skolan för typ en halvtimme sen, slutade dock halv 3 ;o Men mupp Wiking och Malin tvingade mig och Carro och vara med dom, bara för att dom inte va i skolan idag -.- Smarta ungar, eller ngt :) Aja, skolan va okej, förutom min jävla cp lärare som borde skaffa munkavel! Han kan fan inte hålla käften! Vilken normal person pratar i en halv timme?!? ;o Han är fan pratkvarn. Och inte nog med det, han kallade mig för Jessica 10 gånger också, som om jag ens heter det! Blir så jävla sur asso! Han har haft mig som elev i ett år, han borde kunna mitt namn, men icke! ;o Aja, han är lite rolig iaf, han slog sig själv i huvudet när han kallade mig för Jessica ist för Issa.. haha, normalt betande? noot, men han är inte normal! Aja, ska jobba ikväll, kommer faktiskt bli rätt skönt, och slippa sitta hemma hela kvällen! Och sen när jag slutar ( runt 21.00) ska jag bara hem och sova tror jag . Är faktiskt rätt trött! Men man blir det av skolan, speciellt pratglada lärare som hellre pratar än låter en plugga själv. Aja, har inte så mkt mer och skriva om min dag, så puss och kram skumbanan!

Söndag kväll! xD

Shuee, jag skriver nu bara för att jag inte har ngt och göra, höhö ;o 
men men, Carro gick hem för snart en halvtimme sen, och innan det va hon och jag ute och pratade med mamma och min kära granne Ullis :) Trevligt värre. Har precis duscha typ, och ska snart sova tror jag. Är fett trött ;o Har fan huvudvärk och grejer, och det är skola imrn! Wei, längtar, not xD Men men, blir nog iaf inte och följa med till arlanda ikväll och hämta bror! Det får pappa göra själv, jag är för trött! :) Har haft en roolig dag med Carro iaf, även om vi inte gjorde så mkt asso ! Som vanligt dåra. Men a, skriver antagligen mera imorgon! Puss och kram skumbanan!

Söndag ! ;)

Shuee, just nu är jag med underbaraste Carro, men vi har inget och göra :( Hon vägrar träffa Almen också, HAHA. xD Men jag förstår henne (a) Aja, ska inte skriva så mkt mera, eftersom vi inte har gjort så mkt. Bara typ kollat på film, men ska slänga upp lite bilder som jag/vi har tagit idag x)


Och nu slänger jag upp en låt också ;)



Lördag kväll!

Shuee, idag har jag varit med min mor hela dagen , och soovit en hel del. Skönt eftersom jag är förkyld som fan. Skulle ha träffat Carro ikväll, men ingen av oss orkade, haha! Och jag tänkte faktiskt passa på och vara hemma med mamma också, eftersom far min är i uppsala på fest, och har haft möte för alla motorcykel klubbar i hela sverige, och bror min är i Berlin , och kommer också hem imorgon! Så skönt, det är bara brudarna hemma nu! Hähä, Tilly och Ella också, ofc! :) Aja, ska snart fortsätta kolla på tv med mamma, hon kollar på någon Amerikansk däckare (?) Vet inte om den är så värst rolig! Men vi kollade på Upp också, den filmen va fan roolig, sorlig och spännande! Brukar inte gilla animerade tecknade barnfilmer, men den va okej :) Aja, skriver väl mera imrn, så jag inte missar hela den hära filmen hähä! Vore ju synd, *not* ;D Men dock ändå, ska inte tråka ut er eller mig själv mera, så puss och kram skumbanan!

Ed hardy! Kan inte sova! :(

Shue, slänger upp lite bilder nu för jag inte kan sova, och för att jag är förälskad i Ed hardy! :$ haha! Min skokartong, rosa ed hardy döskalle! Min ed hardy keps!
Min ed hardy mobil! höhö ^^ Lite blandat men ofc är det ed hardy!
Mina ed hardy skor, ena sidan! hähä ^^ Mina ed hardy skor, andra sidan xD
JAG ÄLSKAR ED HARDY! That's real love !


Fredag kväll! Höhö ^^

Shue, nu tänkte jag faktiskt blogga lite för jag inte har ngt annat och göra! ;o Har suttit ute med mina kära föräldrar ett tag, haha alltid lika roligt. Pappa är en skön prick och mamma är en rolig sak! :) Dom är faktiskt helt underbara! ;o Måste ju bara få säga det! Och sen vill jag tacka pappa för skorna och kepsen jag fick idag! Tur att jag har dig (a) Hähä! Du ska veta att jag älskar dig grymt mkt också, även om jag inte har skrivit värsta blogg inlägget om dig som jag har gjort om mamma! Men men, just nu pratar jag iaf med Baker i tele, vi har fått en bra kontakt igen och det känns underbart! :D För han betyder galet mkt för mig också (a) Är inne på facebook också och pratar med Johan och Linda! hihi, och nu skrev Chrippe till mig på msn också, HAHA.. känner mig populär idag xD haha :) Men men, jag har inget liv eftersom jag bloggar om allt det hära, haha borde verkligen skaffa mig ett sånt, men lycka till ;) Jag är som jag är, och det är bara acceptera det eller dra! ;) Men men, ska vara social igen, och nu har jag ju ändå skrivit lite , så blir väl mera bloggande imorgon och på söndag, för då kommer min bror hem från berlin! Hähä :) Men puss och kram skumbanan!

Fredag,stan och shopping!

Shuee, har nyss fixat min ny ed hardy mobil! YEEY! :D Me love (a) Och snart ska jag väl gå in på facebook, kolla på ngn film sedan sova eller ngt. Men idag har jag iaf varit i stan och fått en ny mobil, och lagat min andra, haha, fick en exakt lika dan som jag hade innan, eller iaf samma mobil, fast dt är ed hardy, och den andra är bara vit med hel skärm nu! Så mamma kan se vem som ringer , smsar osv. Det kan ju vara en fördel för henne  , höhö. Aja, har gått runt i stan idag med min kära mor, och på eftermiddagen kom pappa, då fick jag en ed hardy keps och skor! As najsa, ibland är det bra och ha en pappa också (a) Eftersom han betala det, och mamma mobilen xD haha ;) Lite bortskämd är man ju (a) :D Men men, vi drog iaf te sumpan efter att ha varit i stan, och åt kina mat, mums me love , efter det fick jag gå med mamma och pappa och kolla vart dom gick i 1,2 och 3;an -.- Skit kul, fick också se vart dom hade sin gamla matsal , hemkundskaps klassrum och vart deras löparbana vart, JÄTTE SKOJ! noot -.- Inte för att jag bryr mig vart dom gick i skolan när dom va små, det va liksom 30-40 år sen, dom borde inse att är år 2010 nu, och att jag inte bryr mig om deras liv, HAHA, eller deras förra -.- Men men , dt va allt jag hade och säga ,för nu har jag skrivit om min dag! Är btw sjuk också, skit kul.. och vara det igen , Not. As förkyld så blir väl en lugn hemma helg dåra. Men det är skönt också ! Men skriver mera imrn! Puss och kram skumbanan!

Torsdag kväll!

Shue, har typ precis duschat och nu sitter jag inne på facebook, och msn! Höhö :) 
Ska snart ta bort mitt naglack och sova, är förkyld igen, och min hals är fuck'd up :( Får faktiskt se om jag orkar gå till skolan imrn. Aja, förövrigt har jag haft en trevlig dag idag! Hade bageri med Carro , Amanda och ngn till , HAHA.. 4 pers på en hel lektion, storslaget! ;o Jag och Carro va dock dom ända som va där halv 9. När vi egentligen började, och då hade Marita värsta genomgången om råvaror, och sånt skit. Skit kul och lyssna på i en timme, not -.-
Hm, men dt va iaf skönt och bara ha 3 lektioner idag ! :D Och när jag kom hem åt jag lite, sen däckade jag! hahaha, som vanligt. Och ikväll ska jag faktiskt också sova tidigt, om jag inte ska kolla på ngn film snart, får helt enkelt se! Men men, nu har jag tröttna på och skriva , hähä ^^ Så cya later bre! :) Puss och kram skumbanan!

Onsdag sent på kvällen! x'D

Shuee, tänkte faktiskt inte skriva så mycket, men idag har jag typ sovit fett mycket ;o Helt sjukt att jag va så jävla trött efter bara en dag i skolan! Illa asso ;o har bara gått 2 veckor ju! Nej jag måste skärpa mig! Hähä :) Aja, nu har jag iaf sömnproblem, USCH OCH TVI HATA! Ångest för att jag inte kan sova, och jag som måste det, ska fan upp med tuppen imrn med! :/ Blä! Men men, kan iaf skriva en roolig sak också! SNART DRAR JAG! 5/10, BYE BYE SVERIGE! :D Ska bli så fucking naajs! Kan inte längta mera (a) Höhö, och sen får jag eventuellt en ny mobil på fredag också, min ed hardy! Wiiie (a) :D Mamma är bäst (a) Thihi :) Aja , ska snart försöka sova igen, hähä, kan ju behövas, är faktiskt fortf. trött ;o Men skriver mera imrn, puss och kram skumbanan!

Onsdag! ;)

Shue, har precis kommit hem från skolan! Har faktiskt varit en helt okej dag idag asso! Börja första "lektionen" som igår morse, Rickard pratade om någon ( kmr inte ihåg vem) Och börja han självklart prata om någon känd man som levde för länge sen som bodde i uppsala, han tyckte att om vi hade vägarna förbi skulle vi gå dit. Till någon jävla trädgård och kyrka! Asso ursäkta mig, men vi lever inte på 18 000 talet längre! Välkommen till 2010! ;o
Men ah, vi hade iaf matte lektion efter det, fick ha kvar Anders som matte lärare, ett plus! Gjorde drygt nästan 10 tal på en halv timme - 45 min, lite prat vart det ju ;) Aja efter det hade vi samhällskundskap med Rickard så klart, vem annars? Han blabblade bort typ halva tiden som vanligt och sen fick vi en uppgift vi skulle göra, ingen fatta någonting xD Eller jo jag lite!;o Man skulle skriva om alla dessa jävla "partier" vad dom står för, och sånt skit. Sen skulle man jämföra "Alliansen och dom rödgröna" och sen skulle man skriva vad man själv tyckte och tänkte! ;o Hann dock bara börja, så lär ju få skriva klart allt sen! Aja, på lunchen softa jag med Carro, Angus, Amanda och Malin! :) <3 Höhö, sen hade jag engelska med Angus! Skit svårt asso ;o Engelska är B är fan inte lätt.. ;o Men men, dt va roligt i slutet av lektionen iaf, HAHA ;) Fina bilder vi ritade Angus (a) ^^ Aja, ska väl typ chilla hemma nu hela kvällen, och sånt skit. Sen sova tidigt . Börjar fan halv 9 imrn igen! Usch och tvi och blä! ;o Men men, skriver kanske mera ikväll. Fast isf blire nog inte så mkt och skriva. Känns som om jag redan har sagt allt! HAHA ;o Men men, puss och kram skumbanan!

RSS 2.0