trött tjej!

Idag har jag varit duktig! Gick upp 8.10 imorse, har inte gjort det på väldigt länge! ;o så det kändes skönt. Aja, runt 9 drog jag till jakan med Carro, och vi skulle till jobbcenter, va där i typ 5 min max, och sedan chilla vi runt i jakans centrum med Malin, och vi träffade Jesper och Javis också. Vi fikade på waynes coffe, och sen köpte Carro en mascara. Vid halv 12 åkte jag med Carro hem till henne, och vi spelade kort och snackade. Vid 2  typ drog jag hem,och vid 4 drog jag iväg till ikea med mamma och pappa, och köpte en tv bänk :D och sedan åkte vi vidare så nu har jag fått en lampa och färg! Så imrn blire typ måla om mitt rum! Hihi :D Bye bye rosa rum! aja ikväll ska jag väl bara kolla någon film och sova tidigt. Börjar faktiskt bli lite smått trött! Så en film passar perfekt! 
Men men, skriver mer imrn. Peace out.

filmkväll med mig själv!

Joel åkte hem för ett tag sen, och jag saknar honom fett mycket. Men men, så är det ibland. Får nöja med mig med att jag va på bio igår med honom, Cicci och Jonas! Vi såg crazy stupid love, den va faktiskt helt okej. Rekomenderar den! Den va rolig och helt fuck'd up! haha :D Aja, det va iaf mysigt igår i kista. Idag har jag inte gjort så mycket, och snart ska jag väl kolla film. Mysigt! Det blir " jag saknar dig" för jag tyckte den filmen va så jävla bra! Aja, ska slänga upp 2 bilder på olika mobiler, som jag önskar mig när jag fyller år. Ni får gärna kommentera och säga vilken ni tycker jag borde önska mig mest, för jag kommer inte kunna bestämma mig. Nej men nu ska jag väl sova snart, upp tidigt imrn! Nej nu kommer bilderna!


Samsung Galaxy 2, eller sony ericsson xperia Arc! 
Vilken tycker ni verkar bäst?!Biokväll!

Sitter i soffan brevid joel, och har precis fixat mig! Fyfan vad det är jobbigt och vara tjej ibland säger jag bara. aja, snart ska vi väl röra oss mot Jakan, och möta upp Cicci och Jonas, och åka till kista, det blir middag och bio ikväll! haha, fett najs asso (: aja, igår spelade jag skip-bo med Carro och Joel,det va faktiskt rätt skoj. Och på kvällen kollade vi på skräckfilm! Carro sov hos mig också, så Joel skrämde henne hela tiden, hahaha.. srackars tjej! aja, gick iaf upp kvart i 12 idag, och har inte gjort så mycket, Carro drog hem vid 3, så jag och Joel har mest slappat och kollat på tv. Men skriver mera imrn, om filmen och sånt. Peace out

RSS 2.0