Plugg, stress och rent helvete!

Jag tänkte inte skriva så mycket, men eftersom jag försöker komma igång med min blogg igen, så är det ju bra om jag iaf skriver minst ett inlägg per dag. Så, jag vakna vid halv 12 typ, gick ner gjorde mat. Chillade ett tag, och vid 13.15 typ tänkte jag hoppa in i duschen. Men, tydligen så är det 50.000 i Järfälla just nu, som saknar varmvatten. Så jag fick duscha i kallvatten. Inte det roligaste eller skönaste jag har gjort iaf. Men måste man så måste man. Lär ju ändå få duscha imorgon igen. Om varmvattnet har kommit tillbaka, det vill säga. Man får ju bara hoppas. 

Iaf, snart jag ska börja plugga lite, har prov i psykologi på fredag, så det kanske lika bra och börja nu. Och senare ikväll kanske jag ska träffa Javis! Och om jag inte gör det, så lär jag åka med till mormor! Får helt enkelt se vad som händer och sker. Nej men nu ska jag sätta igång och plugga, så vi hörs och störs! Puss och kram skumbanan! 

chilling pilling kväll ^^

Mys med mina tjejer, inte för att vi gjorde så mycket. Vi kollade på David Batra - så jävla tråkigt, eller vad den heter... sen drog Pernilla hem vid 20.20, och då kollade jag och Carro på Magnus betnér ett tag. Sen drog hon hem vid 21.10 typ. Och nu sitter jag här själv i min soffa, och ska snart sova. Mår inge bra just nu, och orkar verkligen inte med allt som händer. Jaja, ibland är det väl upp och ner. Har iaf haft en mysig kväll så det är lite och tänka på, och tänkte dessutom ladda upp lite gamla bilder! Minnen från när livet va roligt, och man ute och gjorde saker. 
Skriver troligtvist imrn också, men får se. Försöker starta upp det här med min blogg igen. 
Puss och kram skumbanan! 

 

borta bra men hemma bääst!!! ;D

HEEEJ! i'm back on track från en tid ifrån min älskade blogg! Jajaja, orkar inte uppdatera hela mitt liv direkt.. inte för att det har hänt så jävla mycket. Men har börjat umgås med människor igen, vene om det är drygt eller roligt! hahaha, jo men kul är det ju! Men ibland är det lite för mycket! Jaja, efter ha varit sjuk en vecka typ, så umgås jag nu äntligen med pernilla igen, och snart kommer hennes vän hit Carro, och ska leka med oss, i mitt porr rum ;) ohlala... jaja, skriver mera sen! Nu ska jag vara social och dunka musik! :) PUSS OCH KRAM SKUMBANAN! <3

 

RSS 2.0