Vänskap sårar!

Alltså helt seriöst, du gick från den dära " underbara" till någon jag inte känner längre. Har jag gjort något mot dig, som gör att du snackar skit bakom min rygg, säger saker som inte är sant. Jag förstår mig inte på dig längre, jag kan inte ens säga att jag älskar dig ... För du va äkta förut, och nu är du någon som jag inte känner! Jag fattar inte, om du har nu har så jävla mkt problem med mig, säg det till MIG då, och inte till alla andra... för jag kan tåla att du kanske inte tkr att jag är perfekt, men det sårar sjukt mkt när du säger en jävla massa bakom min rygg ... 


Jag hoppas verkligen att du förstår att om du forsätter som du gör nu, kmr du förlora mig.. föralltid .. 
Så det är ditt val. För jag behöver inga fucking falska vänner i mitt liv !

Och skulle du läsa det här, hoppas jag verkligen du förstår vem du är ..

Cash, lov och fredag!

Shue, sitter framför facebook och är helt ensam! Första gången på typ en vecka, HAHA!
Aja, dålig uppdatering sen i lördags, har inte hunnit lagt in bilderna på datan än, men skitsamma, pallar egentligen inte göra det.. lite onödigt! ;) aja, den här veckan har jag varit med Malin, Carro, Baker, Jhonny, Jouper och såklart min älskling Joel! Myspys, men ändå skönt och vara själv nu! Ikväll ska jag iaf på bio med Joel, Carro & Baker! 
Läskigt, men nu ska jag tydligen dra te barkarby med mamma och lämna min jacka! och imrn blire krooogen för första gången, SKOOJ! Men skriver senare, för nu måste jag dra! Puss och kram skumbanan!

Förvirrad!

Shue, idag har jag varit jätte duktig och städat hela mitt rum! Men jag dock sällskap i tele med Joel :) 
Han är en rolig konstig prick! :) Haha, men ändå, har inte så mkt och säga, för det är typ allt jag har gjort idag förutom att jag har sovit bort hela dagen också! Vilket va skönt! Men tänkte skriva om lite annat nu också, som handlar om mina tankar, känslor osv .. Inte så intressant och läsa men det skiter jag i! Hellre en text än tårar på min kind! 

Vad gör man när man inte kan lita på sina vänner?
Ärligt, jag blir tokig! Jag vill kunna lita på mina vänner som har jag nu, som jag har känt länge, men det går inte, alla jävla minnen från vänner som jag hade förut som ljög, sårade mig, snackade skit om mig kommer tillbaka! 
Och ja visst, litar jag till viss del på mina vänner som jag umgås med nu, men när det kommer till skitsnack och lögner så vill jag bara glömma bort allt! Orkar inte lösa det här, men jag vet att jag måste, det inte är bara jag som är sårad just nu :/ Men ingen vägrar ju säga som det är, så hur ska jag då kunna veta vem som talar sanning och vem som ljuger? Jag orkar inte gå och älta över det här, vill inte börja må dåligt. Men samtidigt gör jag det, jag mår så sjukt dåligt över allt som har hänt, så jag inte vet hur ska jag beskriva det! Jag vill inte såra någon, men jag har inget annat val, för jag måste ju se till att jag själv mår bra .. Även om det kan verka egoistiskt av mig! 
Jag vill inte verka egoistisk för att jag vill må bra själv! Det är inte min mening .. 
Men men, jag vet inte ens hur jag ska beskriva hur jag känner mig just nu, är helt jävla förvirrad! Åh, blir galen! 

Men aja, har inte så mkt mer och säga, och ska snart ut med Carro så får väl typ skriva mera sen , typ imrn eller på söndag! Puss och kramskumbanan!

trött och huvudvärk!

Shue, sitter framför datan och fixa min touch mobil, haha . Har typ precis kommit hem från jakan efter att först ha varit på soc möte typ, och sedan ätit en trevlig middag med mina föräldrar i jakan! Vi åt kina mat, fett gott :)
Aja, ska snart fortsätta och fixa och trixa med min mobil, sedan ska jag väl kolla på någon film eller läsa. Och ingen skola imorgon! Hahah, skolk egentligen, men vem fan orkar gå till skolan om man typ ska ut och plocka svamp i skogen ? -.- Inte direkt min grej! :)
Men det va allt för mig iaf från ikväll och dag! Skriver mer i helgen, garanterat! 
Puss och kram skumbanan!

mysdag!

Shue, sitter framför datan efter att ha varit hemma i typ en halvtimme! Kom hem typ 20.15 idag, efter att ha åkt till nacka först, och hälsa på min moster med Carro och Baker! Mormor va där också :) Så det va trevligt! jag, Carro och Baker spelade kort ett tag och yatzy sen fick vi middag, och sedan åkte jag och Carro hem till mormor, för hon skulle ha hjälp hem med ett bord :) Aja, hos mormor åt jag och Carro glass och drack öl xD haha, och vi fick 100 kr var av henne också! Hon är så söt :) och så jävla härlig! Men en sak jag måste skriva va en sak min moster sa idag ! hahahaha, så jävla klockren kommentar . 

Marika : John, om jag vore yngre skulle jag bli tillsammans med dig på en gång! 
John ; öh... * pinsam tystnad*
Jag och Carro : HAHAHHAHAHAHAHA!


har en jävligt skön mormor också, hon sa "vi ska dricka sprit " typ hela dagen :) haha :)
Aja, det va hela min dag typ, va iofs i skolan också :) 
Skriver typ mer imrn, om det händer ngt roligt! :) 
Nu ska jag ut och röka med mamma, så puss och kram skumbanan!

Skönt och vara hemma!

Shuue, just nu sitter jag framför facebook, och ska slänga upp massa bilder från teneriffa, jag hade det toppen där! Längtar verkligen tillbaka till värmen och allt! haha :) Men ändå, sköönt och komma hem! Imorgon ska jag till nacka forum och träffa min moster och mormor, kanske kusin! Eftersom jag har fyllt 18! aja, kom hem i tisdags kväll men har varken haft tid eller ork till och blogga förens nu! Så a dålig uppdatering, men men skitsamma! Bilderna kommer iaf nu, inte alla men några! :) 








Det är några bilder från teneriffa, gud vad jag saknar! Aja :) 
Skriver mera i veckan höhö :) 
Puss och kram skumbanan!


Teneriffa inatt! :D

Shuee, sitter framför mammas data och kollar på tv typ :) Ska snart hoppa in i duschen, och packa det sista tills teneriffa, för inatt drar jag! YEEEEEEEEEEEY! kmr bli så sjukt underbart! Trots att jag är sjuk, men va hos läkaren imorse och dom sa att dt bara var virus så det går över av sig själv, blir ju att knapra lite alvedon då och då! Hähä ^^ aja, om en vecka blir jag 18, kan inte längta mera! Så jävla najs! Jag kommer dock hem den 12;de oktober och kommer INTE ha med min mobil! Så alla vet! men det va allt för mig, och skriver kanske när jag är på teneriffa, om jag orkar! Och slänger upp bilder från teneriffa när jag kommer hem igen! Hare så jävla bäst nu, och jag kmr sakna vissa mer än andra! Puss och kram skumbanan!

Sjuk sjuk och galet sjuk! :'(

Shue, sitter framför datan helt död, för jag kan inte sova :/ Är jätte sjuk, har magsjuka, feber som fan! typ 41-42 graders :( plus att jag fryser ihjäl, och kan inte äta! Blir läkare imorgon, eftersom jag åker till teneriffa på tisdag! Lyckat att bli såhär jävla sjuk då :'( USCH HATA! Aja, ska kolla på film nu, om jag orkar , hoppas bara jag somnar! För det är som skönast och sova när man är sjuk! Aja, skriver mer imrn , någon gång under dagen / kvällen! Puss och kram skumbanan!

Segt!

Shuee, sitter hemma hos mig och ska snart kolla på film med Carro! Hahah, kmr typ somna, är så jävla trött :/
Anyway, igår va jag i kista och shoppa med Carro och Baker, vi träffade Jessica, Camilla och Javis ett tag också! Det va mysigt :) Sen färga jag håret igår igen , men det vart inte ljusare, men hoppas det bleks något på Teneriffa, annars får jag lack psykos! haha :) Aja, har inte så mkt mer och säga, förutom att jag börjar bli sjuk, vilket inte alls är bra, så nu blir det och vila upp sig hemma dom 3 sista dagarna innan jag åker på tisdag! Lääängtar galet! Men det va allt från mig idag, skriver mera imrn om jag har ork! Puss och kram skumbanan!

RSS 2.0